193135987363285
Home» Restaurante» Restaurante Bucuresti» Chocolat Createur de gout

Chocolat Createur de gout

      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza
Chocolat Createur de gout
Chocolat Createur de gout

RATING



Chocolat Createur de gout reprezinta un concept inedit in peisajul bucurestean, inspirat din localurile foarte populare in Franta anilor `30, este un melanj neasteptat intre cofetarie, bistro, cafenea si brutarie. La Chocolat, Theo creeaza o paleta originala de gusturi, de la sarat la dulce, o gama de savori si de arome ale caror secrete numai el le cunoaste. Din respect pentru sanatatea clientelei sale, Theo foloseste numai ingrediente 100% naturale, intotdeauna proaspete si de cea mai buna calitate. Oferta lui se intinde de la felurile de mancare pentru brunch, la cele pentru cina, la varietatile de torturi, prajituri si praline cu ciocolata belgiana sau fructe proaspete, la selectiile de paine frantuzeasca, dumneavoastra ramanandu-va doar a va lasa rasfatatide multiplele fatete ale preparatelor sale. Suntem sigur ca feeria de oferte delicioase si atent alese va face din Chocolat localul dumneavoastra de predilectie, locul in care capriciile vi se vor metamorfoza intr-o adevarata placere si o irezistibila tentatie!

Specific: frantuzesc

Date contact:
Adresa:    Calea Victoriei, Nr. 12A, Intrare prin Str. Stavropoleos, Sector 1
Oras:    Bucuresti

coolinaria.ro despre restaurantul "Chocolat Createur de gout"
Situat in zona centrala Victoriei-Lipscani, Chocolat este popasul perfect pentru un moment de indulcire sau pentru un pranz ca la carte, cu iz traditi... citeste mai departe

Nota: 7,02 din 47 voturi.

44.4318749 26.0986981
Restaurantul "Chocolat Createur de gout" pe harta
Chocolat Createur de gout
coolinaria.ro: Chocolat Createur de gout

Vezi toate restaurantele din Bucuresti pe harta



      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza

Cauta un restaurant:
Nume:

Oras:
Specific:






Adauga comentariu restaurant - coolinaria.roAdauga un comentariu
Nume*
E-mail*(Nu va fi publicat)
Caractere disponibile 500 .
Cod de verificare*

Supa minestrone, aromata cu fenicul
In zilele mai reci, cand nu ai nici o idee ce sa gatesti, poti face o minunata supa minestrone. Modul de preparare este mult mai usor decat crezi. Cu siguranta, reteta iti va placea si vei dori sa o p... » citeste
Drob din carne de vita
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative... » citeste
Tocanita de pui cu carnaciori si ardei gras
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu... » citeste

Vezi toate retetele din categoria: Feluri de mancare

 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pilaful si piureul se pot prepara si prin fierbere in lapte, suc de portocale sau alte metode inedite.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Adevarurile care raman doar in minte si nu sunt traite practic ne hranesc tot atat de putin ca o mancare ce ramane in camara"
Richard Wurmbrand
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro