Bucatariile lumii
Rata curatata se suspenda in carlige de inox la curent de aer cateva minute. Se sufla aer sub presiune subcutanata pentru a se desprinde pielea si gra
Intr-un wok se pune apa, iar cand aceasta da in clocot se adauga calamarul, crevetii si restul ingredientelor, si se lasa pe foc, dupa care se pun la
Uleiul se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga sarea. Banana curatata si taiata in bucati se trece prin
Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand a
Crevetii nedecorticati se tin la marinat in sosul de achiote si suc de portocale, minim 1 ora, la rece. Cat timp acestia stau la marinat, tocati un sf
Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust. Separat, intr-un vas se pune la incalzit sosul mole (este
Inainte de a fi preparat, nopalul (o specie de cactus comestibil) trebuie trecut printr-un jet de apa rece pentru a inlatura excesul de suc in care a
Se taie avocado in jumatate si se scoate samburele. Apoi se scoate pulpa din coaja si se paseaza. Se adauga zeama de lime, ceapa tocata, sare, piper s
Uleiul se pune la incins intr-o tigaie. Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute. Dupa acest interval de timp se ad
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se adauga orezul, vinul alb si calamarii. Compozitia se lasa pe foc pana scade putin,
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Muschiul de vita se taie julienne si se pune la sotat impreuna cu usturoiul tocat. Se stinge cu vin si supa de
Cuisoarele si piperul se piseaza. Tonul se trece prin amestecul de condimente si se pune la sotat pe toate partile, pana capata o crusta aramie, intr-
Rosiile se fierb impreuna cu cardamom-ul si pasta de usturoi si ghimbir pana devin piure. Separat, intr-o tava se pun 4 linguri de ulei. Peste uleiul
Se pune spanacul la fiert. Ceapa si rosia se toaca marunt, iar ghimbirul se taie in felii subtiri. Intr-o tigaie cu ulei se pune la calit usturoiul to
Kofla Mixture: Intr-un bol se pune carnea tocata de pui, peste care se adauga restul ingredientelor (necesare pentru Kofla mixture) si se amesteca bin
- Pagini:
- « Previous 1 2 3
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Bucatariile lumii
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun