Italia
Preincalziti cuptorul la 180 C. Ungeti o tava cu unt si puneti hartie de copt. Coaceti nucile timp de 12-15 minute, pana cand se rumenesc. Lasati la r
Preincalziti cuptorul la 190 C. Pregatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiati cate un capac fiecarei rosii si scoateti miezul si semi
Se trece antricotul de vita prin masina de tocat carne, apoi se condimenteaza carnea cu usturoi, nucsoara si piper. Se amesteca apoi cu sare si cu cel
Modelati 11 chiftelute din carnea tocata condimentata cu mustar, sare si piper. Amestecati plicul de supa instant cu smantana in loc de apa (respectat
Spalati cartofii si intepati-i peste tot cu furculita. Puneti-i intr-un vas mare de yena cu capac. Gatiti-i la microunde 15-20 de minute sau pana se i
Incingeti ulei de masline intr-o tigaie mare. Adaugati cubuletele de vinete cu oregano si asezonati cu putina sare. Amestecati usor, pentru ca vinetel
Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati ceapa si usturoiul. Adaugati rosiile, ierburile, supa de vita si condimentati cu sare si piper dupa gust. Las
Puneti gheata intr-un pahar inalt. Turnati vinul, apoi bitter-ul si completati cu apa minerala. Ornati cu o felie de portocala si serviti. Foto: Flick
Incingeti putin ulei intr-o tigaie si gatiti baconul. Adaugati ceapa si usturoiul si lasati sa se rumeneasca. Adaugati rosiile si ardeii copti, asezon
Dizolvati drojdia in 150 ml apa minerala. Cerneti faina cu sarea intr-un bol pentru mixer. Adaugati un praf de zahar. Dupa ce se dizolva drojdia, ames
Antricotul de vita se cresteaza si se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza si se pune pe gratar. Rosiile cherry se pun pe gratar alaturi de carne.
Dovlecelul, ciupercile si ardeiul gras se taie in bucati mari si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga rosiile cherry intregi si se lasa pana
Rosia si maslinele se curata de coaja, iar pulpa de rosie si pulpa de masline se taie marunt. Caperele si busuiocul se toaca, iar un ardei iute se tai
Pentru panna cotta: Turnati 120 ml lapte intr-un castron si presarati in el gelatina. Lasati deoparte 5 minute, pana se inmoaie gelatina. Intre timp,
Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit bine, se stinge cu vin alb. Se taie usturoiul marunt si se pune
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Italia
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata