Russenart Communications
Ceapa alba si ceapa frantuzeasca (salota) se curata si se taie felii intr-o cratita. Apoi se pun crengute de cimbrisor, piper si sare si se calesc toa
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, se condimenteaza si se prajeste in tigaie, cate 7-8 minute pe fiecare parte. Apoi, se pune la cuptor
Se pregateste o marinata din bere, ulei sau unt topit, miere, sos de rosii, boia dulce, amestec de condimente de porc, boabe de piper si foi de dafin.
Se dizolva sarea de mare in lapte, apoi se adauga ficatul, se acopera cu lapte si se lasa 1-2 ore la frigider. Dupa 2 ore se scoate ficatul din lapte
Acesta este un material realizat in cadrul campaniei de informare si crestere a respectului de sine a femeilor "Frumusetea la 40 de ani", proiect deru
Morcovii si ciupercile se taie felii, iar cartofii si vinetele se taie cubulete. Se pun toate legumele intr-o tigaie, se adauga condimentele, se toarn
Antricotul de vita se cresteaza si se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza si se pune pe gratar. Rosiile cherry se pun pe gratar alaturi de carne.
Dovlecelul, ciupercile si ardeiul gras se taie in bucati mari si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga rosiile cherry intregi si se lasa pana
Rosia si maslinele se curata de coaja, iar pulpa de rosie si pulpa de masline se taie marunt. Caperele si busuiocul se toaca, iar un ardei iute se tai
Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit bine, se stinge cu vin alb. Se taie usturoiul marunt si se pune
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele. Se caleste amestecul de legume si carne de pui, condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Du
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele si parmezanul. Se caleste amestecul de legume si carne de pui in ulei de masline si vin rosu, ap
Se fierbe malaiul in lapte, astfel: se pune laptele la fiert si se adauga treptat malaiul, amestecand incontinuu ca sa nu se afume. Se adauga un pache
Se taie carnea de pui marunt (dupa ce se inlatura pielita). Dovlecelul si ciupercile se taie bucati mici si se amesteca apoi cu carnea, condimentele s
Se taie pieptul de pui in doua bucati si se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita,
Alegeti cartofi dulci (yams americani) si orezul cu bob alungit pentru mesele dumneavoastra festive.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita