Russenart Communications
Se pregateste un aluat din faina si oua, se framanta bine, apoi se ruleaza sub forma unei fasii groase ca degetul. Se taie aluatul in bucati lungi de
Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/sau apa şi putin ulei. Se lasa la rece, timp de 24 ore. Se introduce la cuptor,
Se opareste malaiul cu laptele fiert in clocot si se amesteca pana ce malaiul absoarbe tot laptele si apoi se lasa la racit. Se desface drojdia in pu
Morcovii si patrunjelul se taie in bucati, iar ceapa se toaca marunt. Se calesc in ulei si apoi se fierb in apa amestecata cu zerul dat prin strecurat
Mod de preparare creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina, 1 ga
Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina se curata, se spala si se fierb, intregi, in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata, se scot, se la
Pentru creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina, 1 galbenus de
Se taie puiul fasii, se trage in tigaie cu putin ulei, apoi se adauga legumele si se tin pe foc pana ce se calesc. Se pune sosul teriyaki deasupra si
Se curata cartofii si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce s-au fiert (in aproximativ 30 minute) se paseaza si se sareaza dupa gust. Peste cartofii
Mai intai se prepara orezul conform retetei de aici, pentru a fi folosit ca baza pentru prepararea fiecarui sortiment de sushi. Apoi se ia cate putin
Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul tos, untul topit, faina, sarea si laptele pana ce se obtine o pasta omogena.
Se taie castravetii bucatele (de grosimea unui deget), se prajesc in tigaie cu unt, patrunjel si cu ceapa taiata marunt. Apoi se presara putina faina
O capatana de usturoi se piseaza marunt in rasnita, se pune in ulei usor incins, se trage la marginea plitei, se amesteca repede si se stinge cu putin
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se razuieste pana ce au forma unor taitei de dovleac. Se pune dovleacul intr-un lighean, se adauga 2 lin
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata