Russenart Communications
Se pregateste un aluat din faina, galbenus de ou, smantana si margarina. Dupa ce se framanta, se lasa la frigider cateva minute. Intre timp se pregate
Se pune laptele acru cu smantana la fiert cu ouale, carnatii taiati bucatele, untura si se amesteca ca ouale sa nu ramana intregi. Cand incepe sa fiar
Muschiuletul de vitel se taie in 4 bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti. Se opreste focul si se adauga u
Traditii si obiceiuri identificate si promovate in cadrul campaniei de comunicare online "Cultura si tainele painii", derulate de Russenart Communicat
Se pun la fiert laptele si apa. Intr-o cana se pune faina, se dizolva in apa si se toarna in laptele care fierbe, dupa care se lasa pe foc 10 minute.
Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce sunt aproape fierti, deasupra lor se presara faina si se lasa in continuare pe foc, pana ce ada
Se curata brozbele de coaja si se rad pe razatoarea de mere. Se calesc impreuna cu putina ceapa. Peste brozbele rase se adauga apoi un ciolan crud sau
Intr-o jumatate de litru de lapte ori de smantana se pun 6-7 linguri mici cu frunze de ceai, un cub de zahar si niste vanilie si se lasa la fiert. Apo
Rata curatata se suspenda in carlige de inox la curent de aer cateva minute. Se sufla aer sub presiune subcutanata pentru a se desprinde pielea si gra
Intr-un wok se pune apa, iar cand aceasta da in clocot se adauga calamarul, crevetii si restul ingredientelor, si se lasa pe foc, dupa care se pun la
Uleiul se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga sarea. Banana curatata si taiata in bucati se trece prin
Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand a
Apa / laptele se fierbe. Intre timp, semintele de dovleac se prajesc la cuptor si se macina pana se obtine o faina fina. Faina din seminte de dovleac
Crevetii nedecorticati se tin la marinat in sosul de achiote si suc de portocale, minim 1 ora, la rece. Cat timp acestia stau la marinat, tocati un sf
Se incinge untura sau untul intr-o cratita sau tigaie. Se pune casul faramitat, iar cand se face pasta se amesteca cu malaiul. Se serveste cald cu lap
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita