Spuma
Puneti ciocolata in blender. Aduceti smantana la fierbere intr-o craticioara si luati-o imediat de pe foc. Turnati peste ciocolata si pasati pana se o
Maruntiti ciocolata si topiti-o la baie de aburi sau la microunde. Lasati sa se raceasca 5 minute. Amestecati in blender crema de branza cu lapte, Kah
Rupeti ciocolata in bucatele si lasati-o deoparte. Intr-o craticioara, aduceti la fierbere 150 ml smantana dulce. Opriti focul si adaugati peste smant
Intr-o craticioara, lasati gelatina la inmuiat 2 minute (in cei 60 ml apa). Adaugati laptele si cafeaua instant si incalziti la foc mediu, amestecand
Intr-o craticioara cu fund dublu sau la baie de aburi, amestecati mierea si ouale la foc foarte mic, batand cu telul pana ce compozitia este groasa si
Topiti ciocolata la bain-marie. Adaugati 3 linguri de frisca si tineti la frigider 10 min. Apoi adaugati restul de frisca. Bateti albusurile cu zahar,
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Coffee art (sau Latte art) este o metoda de preparare a cafelei prin care laptele turnat peste espresso creeaza un model cat mai interesant. Se mai po
Pentru spuma: avocado se mixeaza impreuna cu banana si cu mierea. Se asaza in cupe si fiecare cupa se acopera cu film alimentar si apoi se introduc in
Smantana lichida scoasa direct din frigider, se bate cu mixerul. Galbenusul se separa de albus. Se amesteca cu apa de flori de portocal si cu zaharul
Batem albusurile spuma, apoi incorporam zaharul si batem spuma bine, pana devine lucioasa. Adaugam frisca si incorporam usor piureul de capsuni, astfe
Puneti 6 galbenusuri, zaharul si vinul intr-o cratita, amestecati si lasati pe foc. Amestecati compozitia formand opturi cu ajutorul unui tel pana can
Fructele se curata bine de frunze si se spala lasate sub jet puternic de apa intr-o strecuratoare. Se lasa sa se scurga bine. Albusurile, zaharul si f
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Spuma
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun