Albus
Bateti albusul cu mierea. Adaugati treptat zaharul pudra, amestecand cu spatula sau lingura de lemn. Framantati compozitia pana nu mai e lipicioasa. M
Amestecati toate ingredientele pentru sosul caramel intr-o craticioara la foc mic, pana se dizolva zaharul. Lasati sa fiarba inabusit 5 minute, pana s
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi. Incorporati in ele sarea. Puneti cimbrul in cei 2 pesti si
Preparati siropul din apa cu zahar intr-o craticioara. Fierbeti-l la foc domol 5 minute. Lasati sa se raceasca si apoi amestecati in el restul ingredi
Ouale sunt un ingredient de baza in alimentatia noastra si ne place sa credem ca le stim toate secretele. Asa sa fie oare? INFORMATII GENERALE - Daca
Puneti in robotul de bucatarie, cu lama de aluat montata: faina, zaharul, malaiul si sarea. Pulsati de cateva ori. Adaugati untul si pulsati pana ce a
Ouale pot fi folosite pentru tot felul de scopuri si intr-o multime de retete... Nu e de mirare ca nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Iata p
Se intampla deseori sa nu-ti iasa bezeaua asa cum ai dorit? Iata cateva sfaturi pentru o bezea perfecta, de fiecare data: 1. Bate ouale Incepe prin a
Intr-un bol mare, lasati albusurile 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp, cerneti de 3 ori faina cu 150 gr de zahar. Lasati deoparte. Prein
Preincalziti cuptorul la 180 grae Celsius. Amestecati untul topit cu 150 gr zahar tos si cele 3 galbenusuri. Incorporati treptat faina cernuta cu praf
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de copt rotunda si joasa, de 18 cm diametru. Pentru aluat: Cerneti faina cu praful
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Intindeti aluatul si decupati dreptunghiuri de 3x8 cm. Puneti cate o lingurita de crema de ciocolata pe ca
Rupeti ciocolata in bucatele si lasati-o deoparte. Intr-o craticioara, aduceti la fierbere 150 ml smantana dulce. Opriti focul si adaugati peste smant
Bateti galbenusurile cu zaharul intr-un castron asezat deasupra unei oale cu apa care fierbe. Amestecati cu telul pana ce compozitia devine omogena, d
Bateti albusurile spuma la viteza medie. Incorporati sarea si sosul tartar si continuati sa bateti pana se formeaza varfuri moi. La viteza mica, incor
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Albus
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun