Albus
Combinati ingredientele lichide intr-un shaker fara gheata. Separati un ou si adaugati albusul in shaker. Agitati 20 de secunde ca sa se emulsifieze a
Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi. Adaugati treptat zaharul alb si bateti pana se dizolva. Incorporati zaharul brun, miezul de nuca si pr
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti usor 6 vase ramekin cu dimensiunile: 8 cm diametru x 4 cm inaltime. Tapetati formele cu hartie de c
Puneti cartofii la fiert in apa rece cu sare. Aduceti la fierbere si tineti pe foc pana cand cartofii sunt aproape fierti. Scurgeti si lasati sa se us
Curatati si radeti morcovii. Intr-o cratita, topiti untul la foc mic. Adaugati morcovii si 120 ml apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 15-20 min.
Separarea albusului de galbenus pare floare la ureche si chiar asa este, daca stii cum anume sa procedezi. Am putea spune ca e una din etapele absolut
Topiti ciocolata la bain-marie. Adaugati 3 linguri de frisca si tineti la frigider 10 min. Apoi adaugati restul de frisca. Bateti albusurile cu zahar,
Oua ochiuri, oua jumari, cu cartofi, cu branza etc. Acestea sunt doar cateva idei de retete cu oua. La cat de des le punem in mancare si la cat de ban
Amestecati galbenusurile cu lapte si zahar si tineti la foc mic 10 minute. Adaugati smantana lichida, cafeaua instant si gelatina si amestecati bine.
Se framanta un aluat neted, elastic si nelipicios din oua, faina si 1 praf de sare. Aluatul se imparte in doua parti identice care se intind, pe planu
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 100 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 25 g zahar ramase
Aduceti supa la fierbere, dati focul mic si adaugati orezul. Acoperiti si fierbeti 15 min, pana se face orezul. Adaugati zeama de lamaie peste oua. Lu
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Albus
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita