Aperitiv
Te gandesti sa organizezi o petrecere in week-end, dar nu ai nici timp, nici rabdare sa stai in bucatarie tocmai acum, cand s-au intors temperaturile
Puneti feliile de pancetta pe suprafata de lucru. Asezati cate o felie de piersica la marginea fiecarei felii de pancetta, asezonati cu sare si piper
Fierbeti intr-o craticioara orezul negru. Scoateti oul din frigider si lasati-l sa ajunga la temperatura camerei. Intre timp, fierbeti apa pentru el.
Amestecati crema de branza cu iaurtul si condimentele intr-un castron mediu. Adaugati branzeturile rase si amestecati bine. Intindeti 1/3 din compozit
Curatati si radeti morcovii. Intr-o cratita, topiti untul la foc mic. Adaugati morcovii si 120 ml apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 15-20 min.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecati bine fulgii de ovaz, faina, sarea si mustarul. Adaugati untul topit. Adaugati branza cheddar. A
Intr-un castron puneti faina, zaharul, praful de copt si branza Emmental rasa sau taiata cubulete, apoi amestecati. Separat bateti oul; adaugati untul
Turnati cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si lasati sa se inmoaie la foc mic. Cand ceapa devine aurie, adaugati ardei
Intr-o tigaie puneti uleiul si ceapa tocata, lasati sa se caleasca 5 minute, adaugati fasolea, mazarea si cartofii, apoi menta, puneti sare dupa gust,
Cerneti faina si praful de copt, adaugati parmezanul, sarea si piperul. Amestecati cu o lingura, incorporati uleiul si ouale. Taiati feta in bucati fo
Preincalziti friteuza la 175 grade Celsius. Taiati fasii de mozzarella cu diametrul de max 3 cm. Bateti oul si treceti fasiile de mozzarella prin oul
Inmuiati 20 de scobitori in apa. Intr-un castron, puneti crevetii, stropiti cu zeama de lamaie si lime si adaugati sare si piper. Lasati la marinat ce
Unul dintre cele mai cunoscute sortimente de branza din lume este branza feta. Se foloseste cu precadere in retete de salate, placinte si pizza (mai a
Fierbeti ouale tari, lasati sa se raceasca 15 min. Curatati de coaja, taiati pe jumatate si scobiti galbenusul din ele. Zdrobiti usturoiul si frecati-
Intrebarea cea mai des intalnita in aceasta perioada este: Ce gatesti bun de Paste? In general, se aleg retetele arhicunoscute: oua rosii, oua umplute
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aperitiv
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun