Aperitiv
Coaceti ardeii si vinetele pana cand pielea devine neagra. Decojiti. Scoateti semintele si taiati fasii. Asezati fasiile intr-un castron si adaugati s
Puneti bucatile de somon intr-un castron. Adaugati strugurii, rucola si ridichile. Amestecati bine ingredientele. Adaugati dressing-ul. Foto: Cookiped
Unul dintre cele mai populare aperitive pregatite de Paste consta in oua umplute. Cu putine ingrediente, intr-un timp destul de scurt si fara cine sti
Dupa ce se spala si se scurge de apa, pieptul de curcan se unge cu zeama de lamaie. Apoi, cu un cutit, se taie pe lungime un buzunaras la mijlocul pie
Intr-un castron amestecati primele 4 ingrediente. Restul ingredientelor le puneti intr-un borcan si agitati foarte bine. Turnati dressing-ul peste sal
Zdrobiti macroul afumat intr-un castron si amestecati cu crema de branza. Adaugati si celelalte ingrediente, dintre care ceapa rosie se toaca marunt,
Curatati cateii de usturoi si taiati-i in jumatati. Taiati lamaia in 8. Scurgeti si clatiti maslinele; taiati un capacel la capatul fiecarei masline.
Raciti bolul robotului in congelator o ora inainte de preparare. Mixati somonul afumat pana devine o pasta omogena si fina. Transferati pasta de somon
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 2 tavi pentru briose si lasati-le deoparte. Combinati primele 5 ingrediente (uscate) intr-un castro
Amestecati toate ingredientele, mai putin feliile de paine si uleiul de masline. Turnati putin ulei pe felii si coaceti la 175 grade Celsius aprox. 6
Puneti intr-un castron ouale, laptele si apa si bateti bine cu telul. Adaugati faina si bateti pana nu mai sunt cocoloase. Amestecati in compozitie un
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Dezghetati si scurgeti bine spanacul, presandu-l cu prosoape de hartie, pentru a absorbi cat mai multa zea
Taiati codita buchetelelor de broccoli astfel incat sa incapa in forma de briose ca un copacel, dar sa ramana putin spatiu deasupra. Preincalziti cupt
Se scoate aluatul din congelator si se lasa la decongelat (o noapte in frigider, sau circa 2 ore la temperatura camerei; in nici un caz nu se va decon
Se curata ouale care au fost bine fierte si se paseaza intr-un bol cu furculita sau se dau prin razatoarea mica. Se adauga: mustarul, untul moale, sar
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aperitiv
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita