Biscuiti de casa
Scoateti untul din frigider si lasati-l 5 minute la temperatura camerei sa se inmoaie putin. Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius. Amestecati in
Preincalziti cuptorul la 150 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt. Frecati bine untul cu untura si cele doua tipuri de zahar, pana obtin
Intr-un castron mare, amestecati faina de migdale cu bicarbonat de sodiu, ciocolata si coaja de portocala. Intr-un castronel separat, bateti oul cu mi
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un castron mare, mixati untul cu zaharul pana devine o compozitie usoara si pufoasa. Incorporati oul
Intr-un castron, bateti untul cu zahar pudra, oua si cele 2 esente (migdale si vanilie). Separat, amestecati ingredientele uscate, dupa care le adauga
Cunoscut mai degraba drept amoniac, bicarbonatul de amoniu este pus in aluatul pentru prajiturele si biscuiti, intrucat are rol de agent de crestere.
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt. Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi. Adaugati restul ingre
Macinati fin alunele prajite in robotul de bucatarie impreuna cu 1 lingura de zahar. Puteti lasa si cateva bucatele mai mari. Frecati untul cu zaharul
Incalziti cuptorul la 165 grade Celsius cu un gratar la mijloc. Amestecati untul, zaharul, vanilia, faina si sarea intr-un castron mare pentru mixat.
Pentru placutele de ciocolata: Topiti ciocolata alba la microunde (sau pe baie de aburi). Cu o lingurita umpleti partile cele mai profunde ale formei
Amestecati cele doua tipuri de faina cu zaharul, mirodeniile (dozate dupa gust) si cu mierea, adaugati untul rece taiat bucatele si lucrati compozitia
Amestecati toate ingredientele in afara de seminte. Framantati 10 min. Lasati la crescut intr-un loc cald 90 min pana se dubleaza cantitatea. Intindet
Amestecati intr-un recipient oul cu zaharul tos. Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia. Cu ajutorul unei pungi de spritat, d
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Cerneti faina intr-un castron, adaugati sare, chili, pudra de mustar si unt. Frecati untul in faina si apo
Dati untul prin faina pentru a forma mici cocoloase. Combinati astfel cu zahar si stafide si amestecati bine. Adaugati oul batut. Framantati bine si a
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Biscuiti de casa
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun