Biscuiti
Intr-o craticioara suficient de incapatoare amestecati biscuitii zdrobiti cu untul topit si dispuneti amestecul obtinut pe fundul formelor pentru brio
Topiti ciocolata la microunde sau in bain-marie (baie de aburi) si cu ajutorul unei lingurite acoperiti formele de silicon pentru prajituri, inclusiv
Topiti ciocolata alba la bain-marie sau la microunde si distribuiti-o in mod egal in formele de inghetata inimioara, cu betisoarele de lemn puse in lo
Lasati inghetata sa se topeasca. Scoateti samburii cireselor si aduceti-le la fierbere. Lasati-le la foc mediu 12 min, iar apoi sa se raceasca. Pisati
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Cerneti faina intr-un castron, adaugati sare, chili, pudra de mustar si unt. Frecati untul in faina si apo
Dati untul prin faina pentru a forma mici cocoloase. Combinati astfel cu zahar si stafide si amestecati bine. Adaugati oul batut. Framantati bine si a
Pentru aluat: Frecati untul cu mixerul pana devine cremos. Adaugati zaharul pudra, esenta de vanilie, sare si cacao. Amestecati bine pana cand compozi
Prajiturile cu migdale sunt usor de facut, gustoase si aromate. Pot fi servite atat la cafea, dimineata, cat si dupa-amiaza, la un ceai, ori chiar de
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Bateti untul impreuna cu zaharul. Adaugati faina si formati o pasta fina. Intindeti aluatul ca sa aiba 1 c
Amestecati ingredientele pentru biscuiti in robotul de bucatarie. Apoi, lucrati aluatul manual, cu rabdare, pentru ca "firimiturile" sa se inchege. To
Raciti bolul robotului in congelator o ora inainte de preparare. Mixati somonul afumat pana devine o pasta omogena si fina. Transferati pasta de somon
La micul dejun, pentru pachetul de mancare de la serviciu ori cu ceai sau cafea, biscuitii sunt ideali. Simpli, cu frisca, vanilie, ciocolata, ei sunt
Amestecati biscuitii sfaramati cu untul de arahide, untul topit si zaharul pudra. Formati bilute din acest amestec si dati-le la rece. Topiti fulgii d
Biscuitii de casa pot fi mancati la micul dejun, cu un pahar de lapte sau ceai, la desert sau chiar ca o gustare intre mese. Pentru a-i pregati trebui
Amestecati foarte bine intr-un castron tonul, somonul si uleiul. Puteti folosi si robotul de bucatarie, pentru a obtine o compozitie cat mai cremoasa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Biscuiti
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun