Branza de capra
Amesteca jumatate din cantitatea de migdale cu branza de capra.Imparte compozitia obtinuta in 6 parti egale. Modeleaza-le intre palme, sub forma de bi
Brutariile Paul reintroduc in meniu colectia Croissant Gourmet, oferind clientilor sase retete, atat dulci, cat si sarate, folosind aceleasi ingredien
Preincalziti cuptorul la 190 C. Tocati marunt spanacul si ceapa. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pentru 1-2 minute. Adaugati spanacul
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Taiati coditele ciupercilor si tocati-le marunt. Puneti ciupercile deoparte. Sotati coditele taiate impreu
Incingeti putin ulei intr-o tigaie adanca la foc mediu si sotati ceapa pana se inmoaie, amestecand din cand in cand (aprox. 5-10 minute). Maruntiti co
Incingeti o tigaie la foc mediu. Ungeti cu unt toate feliile de paine, pe o singura parte. Puneti doua felii de paine in tigaie, cu partea unsa in jos
Incalziti supa. Razuiti sfecla murata si pasati jumatate din cantitate in robotul de bucatarie. Pastrati separat sfecla rasa si piureul de sfecla. Inc
Feliati sparanghelul in bucati de 2 cm, indepartand portiunile lemnoase de la baza. Fierbeti bucatile de sparanghel 10-12 minute. Preincalziti cuptoru
Topiti untul la foc mic. Adaugati ceapa si sotati pana se inmoaie si devine transparenta. Turnati vinul si lasati sa scada la jumatate, apoi adaugati
Clatiti nautul din conserva si scurgeti-l bine. Intr-o tigaie mare sau wok, puneti uleiul de masline, usturoiul si ceapa, condimentati cu piper si sot
Pozitionati gratarul in partea de jos a cuptorului si setati temperatura de coacere la 200 grade Celsius. Amestecati cele 2 tipuri de pana se omogeniz
Feliati codul in bucati de aprox. 100 de grame, de aceeasi latime cu feliile de prosciutto. Puteti folosi impreuna si bucati mai subtiri, sau taiate a
Intr-o craticioara, inabusiti toate condimentele in ulei 5 minute. Asezati branza de capra pe un platou si turnati deasupra uleiul aromat. Serviti cu
Pentru crusta: Procesati primele 4 ingrediente in robotul de bucatarie, pana e macinat fin miezul de nuca. Adaugati untul si mixati pana se formeaza f
Incingeti putin ulei si caliti ceapa impreuna cu fasolea verde 1-2 min. Adaugati usturoiul si migdalele si caliti inca 10 min. Stropiti cu putin otet
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Branza de capra
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul