Briose
Faina se cerne intr-un vas mai mare, se adauga praful de copt, untul taiat cubulete, zaharul, coaja si sucul de lamaie, laptele amestecat in prealabil
Pasati zmeura cu un mixer vertical, preferabil intr-un recipient gradat. Adaugati maizena si zaharul tos. Continuati sa mixati pana se omogenizeaza bi
Faina se cerne intr-un castron. Se face in mijlocul fainii un locas si se pun cele 3 feluri de lapte, zaharul, un praf de sare, praful de copt si oual
Cuptorul se incalzeste la 180°C si pregatiti 6 forme din silicon pentru briose. Ciocolata se rupe in bucati si se topeste fie la bain-marie fie in cup
Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Untul se topeste in cuptorul cu microunde si se lasa sa se racoreasca. Intr-un castron se amesteca zaharul cu oul
Amestecati toate ingredientele si numai la sfarsit adaugati drojdia de bere. Lasati amestecul timp de 15 min la temperatura mediului ambiant (23°C). A
1. Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Intr-un vas amestecati ingredientele uscate : faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bi
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Cand incepeti sa pregatiti aluatul aprindeti si cuptorul, pentru ca intre timp sa se incalz
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile, cu putina sare, se bat spuma, apoi se adauga zaharul si esenta de rom si se bat din nou pana se topes
Se bat ouale cu zaharul pana acesta din urma se dizolva, se adauga uleiul putin cate putin. Adaugam coaja rasa, zeama de portocala, vanilia, apoi iaur
Mai intai de toate, ne asiguram ca avem la indemana toate ingredientele. Spalam si curatam merele, le taiem cubulete apoi le punem intr-o cratita, la
Fierbeti la vapori buchetelele de conopida timp de 15 min. Pasati-le cu ajutorul presei de facut piure. Lasati-le sa se racoreasca. Incalziti in preal
Se incalzeste cuptorul la 180 C. Se amesteca untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga faina, praful de copt si sarea, se amesteca,
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt intr-un vas mai mare. Separat se bate oul, dupa care se adauga laptele, untul si mierea si se incorporeaz
Ungem formele de briose cu ulei si le tapatam cu hartiute speciale. Intr-un castron amestecam cartofii cu ceapa, oul, faina si sarea. Impartim in mod
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Briose
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita