193135987363285

Bucatariile lumii

Home» Bucatariile lumii
Retete Bucatariile lumii - Supa de ceapa
Ceapa alba si ceapa frantuzeasca (salota) se curata si se taie felii intr-o cratita. Apoi se pun crengute de cimbrisor, piper si sare si se calesc toa
Retete Bucatariile lumii - Rata in sos de portocale
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, se condimenteaza si se prajeste in tigaie, cate 7-8 minute pe fiecare parte. Apoi, se pune la cuptor
Retete Bucatariile lumii - Coaste de porc marinate la gratar
Se pregateste o marinata din bere, ulei sau unt topit, miere, sos de rosii, boia dulce, amestec de condimente de porc, boabe de piper si foi de dafin.
Retete Bucatariile lumii - Pate de foie gras
Se dizolva sarea de mare in lapte, apoi se adauga ficatul, se acopera cu lapte si se lasa 1-2 ore la frigider. Dupa 2 ore se scoate ficatul din lapte
Retete Bucatariile lumii - Supa ceheasca de cartofi
Morcovii si ciupercile se taie felii, iar cartofii si vinetele se taie cubulete. Se pun toate legumele intr-o tigaie, se adauga condimentele, se toarn
Retete Bucatariile lumii - Antricot de vita cu salata
Antricotul de vita se cresteaza si se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza si se pune pe gratar. Rosiile cherry se pun pe gratar alaturi de carne.
Retete Bucatariile lumii - Muschi de vita pe pat de legume
Dovlecelul, ciupercile si ardeiul gras se taie in bucati mari si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga rosiile cherry intregi si se lasa pana
Retete Bucatariile lumii - File de peste cu spaghete si sos mediteranean
Rosia si maslinele se curata de coaja, iar pulpa de rosie si pulpa de masline se taie marunt. Caperele si busuiocul se toaca, iar un ardei iute se tai
Retete Bucatariile lumii - Piept de curcan cu sos si sparanghel
Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit bine, se stinge cu vin alb. Se taie usturoiul marunt si se pune
Retete Bucatariile lumii - Chiftelute la cuptor reinventate
Se taie carnea de pui marunt (dupa ce se inlatura pielita). Dovlecelul si ciupercile se taie bucati mici si se amesteca apoi cu carnea, condimentele s
Retete Bucatariile lumii - Involtini di pollo a la romana
Se taie pieptul de pui in doua bucati si se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita,
Retete Bucatariile lumii - Tagliatelle cu muschi de vita
Se taie legumele felii. Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul. Se lasa la prajit 5
Retete Bucatariile lumii - Platou din fructe de mare cu biban
Fileul de peste se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte si se scoate pe o farfurie. Crevetii se curata, iar lamaia verde (lime) se taie in sferturi
Retete Bucatariile lumii - Placinta cu dovleac
Intr-un castron de inox se bat ouale, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine, adaugandu-se bicarbonat. Se pune faina si se framanta pana se in
Retete Bucatariile lumii - Cheesecake cu nuca si miere
Se rumenesc foile de placinta la foc mic in cuptor (aproximativ 10 minute - in functie de cuptor). Intre timp, se bate cu mixerul smantana cu zaharul



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Nu faceti cumparaturile prea devreme ca sa nu folositi decat alimente proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro