Carne de peste
Spalam merele si le taiem in jumatati. Le scobim miezul pana obtinem o cupa. Indepartam samburii si partea lemnoasa si tocam marunt restul de miez. Ru
Fierbem cartofii 15 minute, pana cand se inmoaie. Intre timp, acoperim o tigaie cu folie de aluminiu si o ungem cu putin ulei. Punem pestele pe folie
Incepem prin a prepara marinata. Amestecam bine toate ingredientele pentru marinata cu putina apa, apoi ungem pestii cu amestecul acesta. Lasam acoper
Framantam ingredientele pentru aluat, il infasuram in folie si il dam la rece 20 de minute. Oparim legumele. Taiem ceapa inele. Ungem o forma de sufle
Curatam castravetele, il taiem pe lung, ii indepartam semintele si il tocam in bucati. Curatam ceapa si o tocam. Fierbem pastele in apa cu sare, confo
Curatam de coaja radacina de ghimbir si o taiem bucati. Le mixam in blender, impreuna cu 100g de unt, coriandru, zeama si coaja rasa de la o lamaie, p
Curatam pestele, il spalam bine si il portionam. Curatam si spalam radacinoasele, ceapa si usturoiul si le taiem marunt. Intr-o oala de 2l, calim legu
O dieta pe baza de peste, fructe de mare, care sa includa si o gama variata de fructe, legume si seminte este considerata in zilele noastre o dieta de
1 Se incinge cuptorul la peste 200 de grade; 2 Se oparesc rosiile timp de aproximativ 20 de secunde in apa clocotita cu sare, dupa care se scufunda im
Spalati salata si rupeti-o in bucati potrivite. Adaugati maslinele si tonul scurs. Desfaceti tonul cu o furculita in bucati mici. Amestecati salata cu
Cureti, eviscerezi si speli bine pastravul. Il lasi la scurs, apoi il treci printr-un amestec de faina, malai si sare. Il prajesti in ulei incins, la
Mai intai spalati si stergeti somonul, condimentati-l dupa gust si prajiti-l intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei de masline. Lasati pestele sa se rac
Curatam ridichea, morcovul si marul, le spalam si le dam pe razatoarea mare. Amestecam salata cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust si o asezam
Curatam pestele de eventualele oase si pielite. Il spalam si il uscam pe un servet. Stropim fileurile cu zeama de lamaie si le condimentam cu sare si
Spalam bine medalioanele de rechin si le uscam pe servete de bucatarie. Le condimentam cu sare si piper. Intr-un vas termorezistent punem putina ceapa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de peste
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita