Carne de porc
Amestecati carnea cu condimentele si pesmetul. Adaugati laptele treptat, amestecand. Formati chiftelutele si puneti la frigider timp de o ora, ca sa s
Se pregateste o marinata din sare, condimente (piper mozaic, usturoi granulat, boia afumata, frunze de dafin, cimbru, curcuma), cola, bere, ulei si so
Intr-un castron, puneti carnea si amidonul si imbracati bine fasiile. Lasati deoparte intre 30 de minute si 2 ore. Daca lasati mai mult de 30 de minut
Se taie rozmarinul si cimbrisorul marunt. Se amesteca bine toate condimentele. Pieptul de porc se unge cu ulei de masline pe ambele parti si se presar
Amestecati cubuletele de carne cu amidon si lasati deoparte minim 30 de minute. Daca alegeti sa lasati mai mult (pana la 2 ore), acoperiti si puneti l
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti o forma de cozonac cu capacitatea de 1,75 L si tapetati-o cu fasii de bacon (inclusiv peretii). Int
Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o oala. Adaugati ceapa si sotati pana se rumeneste. Adaugati varza murata, vinul, ardeii tocati, frunzele d
Curatati merele si feliati-le in 8. Opariti ceapa in apa fiarta 3 minute, dupa care o curatati si ii indepartati capetele. Daca e marisoara, taiati-o
Topiti jumatate din unt intr-o oala. Adaugati ceapa si sotati-o pana devine aurie. Adaugati varza murata, supa de vita, vinul, ardeii tocati, frunzele
Amestecati toate ingredientele si lasati carnea de porc la marinat 4 ore. Foto: Flickr
Taiati carnea cubulete de aprox. 4 cm. Procesati in blender sau robotul de bucatarie toate ingredientele pentru marinata, pana obtineti o pasta fina.
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius, cu gratarul pe mijloc. Zdrobiti intr-un mojar usturoiul cu ghimbir, curry, sare si piper, pana obtineti o
Se pregateste o marinata din bere, ulei sau unt topit, miere, sos de rosii, boia dulce, amestec de condimente de porc, boabe de piper si foi de dafin.
Intepati carnea de porc din loc in loc. Preparati un sos din zeama de la o portocala, usturoi, oregano, piper si sare. Pastrati deoparte coaja de port
Incingeti uleiul la foc mediu intr-o oala de 4 litri. Adaugati ceapa si sotati-o pana se inmoaie, 4-5 minute. Adaugati carnea de porc si amestecati, s
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de porc
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun