Carne de porc
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si rumeniti cotletele pe ambele parti. Scoateti friptura din tigaia si sotati ceapa si ciupercile, pana se rumen
Incingeti gratarul (A) sau preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (B), in functie de cum vreti sa gatiti coastele. Incingeti uleiul si adaugati gh
Proteinele sunt nutrienti esentiali, responsabili pentru mai multe functii ale corpului, cum ar fi crearea de tesuturi, celule si muschi. Toata lumea
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (180 de grade pentru cuptor cu ventilatie si cu 15 de minute mai putin). Tamponati carnea cu servete de har
Rupeti painea in bucatele si puneti-o intr-un castron impreuna cu laptele. Lasati deoparte. Intr-o tigaie mare, sotati ceapa in 15 grame de unt clarif
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Tapetati o tava mare de cuptor cu hartie de copt. Intr-un castronel, amestecati pesmetul cu lapte. Lasati
Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumeneste in 3-4 linguri de untura. Se taie legumele, astfel: morcovii se taie cub
Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita antiaderenta. Se adauga scaricica afumata, se acopera c
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Puneti o tava medie in cupto, sa se incalzeasca. Incingeti o tigaie mare la foc mediu spre tare. Ungeti co
Se caleste ceapa, pana prinde o culoare usor aurie si se adauga orezul. Apoi se adauga bulionul si condimentele. Se amesteca bine si se lasa la racit.
Puneti toate ingredientele intr-un robot de bucatarie si pulsati pana capata consistenta dorita. Rasturnati amestecul pe un tocator de lemn si modelat
Mod de preparare cotlet: Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga sman
Pregatirea matelor de porc: Se taie matele de 1-3 m si se spala bine (se pot folosi mate proaspete sau cumparate). Se pun intr-un castron cu apa caldu
Se face o marinata din vin rosu, condimente si ulei, in felul urmator: Se pune o ceasca si jumatate de vin intr-un bol. Se adauga 2 lingurite de ulei
Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/sau apa şi putin ulei. Se lasa la rece, timp de 24 ore. Se introduce la cuptor,
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de porc
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun