193135987363285

Carne de porc

Home» Carne de porc
Sfaturi Carne de porc - Sfaturi pentru gatit chiftelute
Pentru un pranz delicios, un sandvis de luat la scoala sau serviciu ori pentru servit rapid niste spaghete, chiftelutele sunt numai bune. Daca ai toat
Retete Carne de porc - Mancare de castraveti murati
Se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in ulei. Cand s-a inmuiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se
Retete Carne de porc - Cotlet de porc cu ananas
Preincalziti gratarul. Decojiti si goliti ananasul. Taiati in jur de 8 felii. Intr-un castron, amestecati condimentele, zaharul, sarea si piperul. Tap
Retete Carne de porc - Tochitura ardeleneasca
Ceafa de porc condimentata cu sare si piper se taie bucatele, se caleste bine in uleiul incins pana cand scade bine, se adauga la final usturoi, boia
Retete Carne de porc - Cotlet de porc in otet de sherry
Incalziti uleiul de masline si prajiti cotletele cate 3 min pe fiecare parte. Adaugati restul ingredientelor, acoperiti si fierbeti la foc mic 1 ora.
Retete Carne de porc - Tocanita de porc cu varza murata
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga usturoiul, chimenul si boia de ardei. Adaugam carnea de mangalita taiata in cuburi si o frigem. Stoarcem var
Retete Carne de porc - Tocanita de porc
Incingeti untura intr-o tigaie. Adaugati carnea de porc si sotati usor. Scoateti carnea si puneti-o intr-o cratita. Scurgeti din untura, lasand aprox.
Sfaturi Carne de porc - Mancaruri interzise de religie
Mancarurile si bauturile tabu sunt un rezultat atat al invataturilor din diverse religii, cat si al unor practici ce tin de grija pentru sanatate, de
Retete Carne de porc - Medalioane de porc cu sos de kiwi
Preincalziti cuptorul la 80 grade Celsius. Taiati muschiul de porc in bucatele de 3 cm grosime, asezonati cu sare si piper si sotati in unt aprox. 10
Retete Carne de porc - Varza cu carne in stil bavarez
Varza se curata de frunzele exterioare. Cu ajutorul unui cutit scoatem cotorul verzei. Intr-o oala mai mare, se pune apa la fiert cu un praf de sare.
Retete Carne de porc - Oua scotiene
Carnea de porc se amesteca bine cu afumatura tocata. Se fierb ouale tari, se decojesc si se lasa sa se raceasca. Carnea tocata de porc amestecata cu a
Retete Carne de porc - Porc cu pastai in wok
Incalziti wok-ul la foc mediu. Adaugati 1 lingura de ulei si invartiti wok-ul pentru a-l unge uniform. Adaugati pastaile si amestecati pe foc pana se
Retete Carne de porc - Frigarui de porc marinate
Amestecati bine sucul de rosii si condimentele. Puneti cubuletele de carne intr-o punga de plastic si turnati sosul deasupra. Legati bine punga si las
Sfaturi Carne de porc - Gratar de porc - sfaturi practice
Cu porcul gatit pe gratar nu aveti cum sa dati gres niciodata. Carnea de porc poate fi pregatita oricum, oriunde si cu orice fel de saramura. Este des
Retete Carne de porc - Cotlete de porc la gratar
Se dizolva zaharul si apoi sarea intr-un vas in care am pus cidrul. Se adauga apa, uleiul de masline, otetul balsamic, piperul si crengutele de rozmar



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro