Carne de vita
Fierbeti 5 oua tari. Indepartati-le coaja si puneti-le de-o parte. Puneti prapurele in apa rece. Separat puneti miezul de paine in lapte. Curatati si
Spalam carnea si o taiem in felii subtiri. Curatam si spalam prazul. Taiem in rondele partea alba, iar pe cea verzuie o folosim pentru alte preparate.
Taiem carnea in felii cu grosimea de 2-3 cm, le prajim in ulei, la foc iute, cate 5 minute pe fiecare parte. Le luam din tigaie si le punem pe un plat
Curatam carnea de vita de pielite si tendoane, o spalam, o scurgem bine de apa si o stergem cu un servet de bucatarie. O taiem in cubulete cu latura d
- Se incinge cuptorul la 180 de grade; - Se taie capacele de la rosii si se extrag cu mare atentie semintele si pulpa cu ajutorul unei lingurite, dar
Spalam carnea, o taiem in bucati mai mici si o calim in ulei incins impreuna cu ceapa curatata si taiata marunt. Condimentam dupa gust, punem putina a
Mod de preparare: - Se incinge cuptorul la 180 de grade; - Se taie capacele de la rosii si se extrag cu mare atentie semintele si pulpa cu ajutorul un
Taiem antricotul de vitel in felii de 2cm grosime, le presaram cu piper proaspat macinat, le ungem cu putin ulei de masline si le punem pe un gratar b
Spalam carnea si o taiem in felii subtiri si egale. Incingem untul si prajim bucatile de carne condimentate cu sare si piper si trecute prin faina. Le
- In oala de gulas se rumeneste ceapa tocata in uleiul de masline la foc mic pentru 5 minute; - Se adauga si usturoiul fin tocat si se mai lasa 2 minu
- Se incinge cuptorul la 190 de grade; - Se taie carnea de vita in cubulete mici si se prajeste in putin ulei intr-o tigaie larga si neaderenta pentru
Curatam muschiul de pielite si de tendoane, il spalam si il stergem cu un servetel de bucatarie. Il ungem cu 50ml ulei si il frigem 7-8 minute, la foc
- Se maseaza bine carnea de vita cu sare, piper si ienibahar; - Se pregateste o tigaie mai grea din fonta sau una neaderenta, se topeste tot untul si
- Se combina in bolul de inox toate ingredientele fara graba pentru a obtine o compozitie bine omogenizata si apoi se formeaza 4 hamburgeri; - Se gate
Dam prin masina de tocat carnea, ardeii, ceapa, usturoiul, mararul si painea. Amestecam totul cu cele 4 oua, sare dupa gust. Daca vrei sa fie mai pica
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de vita
Alegeti cartofi dulci (yams americani) si orezul cu bob alungit pentru mesele dumneavoastra festive.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci