Carte de bucate
Puneti conopida intr-o oala si lasati-o 10 min in apa cu sare, ca sa iasa eventualii viermisori. Continuarea o gasiti in cartea Condimente si plante a
Cuptorul se preincalzeste la 200 grade Celsius... iar mai departe, va invitam sa savurati aceasta supa, rasfoind cartea lui Ainsley Harriott la pagina
Carnea de pui se lasa la marinat cu celelalte ingrediente, mai putin uleiul. In continuare, va puteti inspira din Alfabetul mancarii sanatoase si... g
Modul de preparare si restul imaginilor se gasesc in carte, la pagina 60.
Modul de preparare si restul imaginilor se gasesc in carte. Se serveste cu rosii cherry si salata de verdeturi asortata.
Incalziti gratarul la o temperatura moderata sau la 176°C. Intr-un vas mic amestecati mierea si sucul. Periati feliile de nectarina cu sosul de miere.
Se oparesc putin rosiile in apa clocotita, apoi se curata de coaja si se scot semintele, ramanand numai pulpa, apoi se leaga 600 gr zahar cu 1/2 l de
Se spala si se curata de coaja si de samburi 10 mere, apoi se taie in cubulete cu latura de grosimea unui deget. Se bat 4 albusuri spuma si, peste ele
Capsunele, nectarinele sau piersicile si afinele sau boabele de struguri se amesteca si se impart in cupe din sticla, inalte, pentru desert. Pentru pr
Spanacul, curatat si taiat, se caleste in ulei de masline, apoi se adauga branza si se amesteca pana cand se topeste. Dupa ce s-a racit, compozitia es
Se curata ciupercile, apoi se spala bine, sub jet de apa. Spalatul trebuie sa se faca in apa curenta, pe un gratar, ca sa iasa nisipul din ciuperci, d
Se separa, cu foarte multa atentie, albusurile de galbenusuri. Se pun albusurile tinute la temperatura camerei in bolul mixerului si se bat cu sarea,
Taiati fructele de avocado in jumatate si scoateti samburele. Adunati pulpa cu o lingura, puneti-o intr-un castron si zdrobiti-o bine cu furculita, pa
Intr-un vas mediu, amestecati zaharul, otetul si ardeii iuti, apoi adaugati ingredientele ramase. Spalati bucatile de piept de pui cu apa rece si usca
- Pagini:
- « Previous 1 2
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carte de bucate
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul