Cartofi
Desi piureul de cartofi pare un preparat destul de usor, are si el cateva reguli care trebuie respectate. Presupunand ca stii deja cum trebuie sa il f
Fie ca facem cartofi copti in coaja sau feliati, ei sunt deliciosi si simplu de preparat. In plus, alaturi de o salata, pot constitui o masa foarte sa
Mixati iaurtul pana devine pufos. Taiati cartofii fierti in cubulete mici si adaugati-i in iaurtul batut impreuna cu restul ingredientelor. Amestecati
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Puneti cartofii intr-o tava si stropiti-i cu ulei. Dati-i la cuptor pana se patrund bine si se rumenesc us
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius (sau 210 grade cu ventilatie). Fierbeti cartofii 15 minute in apa cu sare. Incingeti 15 ml de ulei intr-o t
Cartofii noi sunt acei cartofi deliciosi cu o coaja foarte subtire si cu o textura foarte crocanta. Sunt in general mai dulci, pentru ca zaharul din e
Viata moderna si tehnologia ne ajuta sa conservam mai bine alimentele. Totusi, exista cateva alimente care nu trebuie puse niciodata la rece, pentru c
Congelatorul poate fi un prieten de nadejde, atunci cand vine vorba de pastrat anumite alimente. Totusi, nu toate mancarurile pot fi tinute in congela
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti cubuletele de cartofi intr-o tava de copt, stropiti cu ulei de masline si asezonati cu sare si pipe
Daca nu ati auzit niciodata de salata Olivier, sigur ati auzit de sora sa, mult mai populara in Romania, salata de boeuf. De fapt, salata Olivier este
Puneti cubuletele de bacon intr-o tigaie adanca. Gatiti la foc mediu spre tare, pana se rumeneste uniform. Scurgeti, maruntiti si lasati deoparte. Pun
Aduceti la fierbere apa cu sare intr-o oala. Taiati cartofii cubulete, puneti-i in oala si lasati sa fiarba 15 minute, cat sa se patrunda. Scoateti-i
Tamponati cartofii razuiti cu prosoape de hartie. Intr-un castron mediu, amestecati cartofii cu ceapa rasa, 15 ml ulei de masline si un praf de sare s
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Fierbeti sau coaceti cartofii, dar fara sa se inmoaie prea tare. Lasati-i sa se raceasca putin si taiati-i
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Pulverizati cu ulei o tava de briose sau folositi hartiute de copt. Intr-un castron mare, amestecati bine
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cartofi
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita