Cascaval
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Presarati sare peste somon, pe ambele parti. Amestecati emmentalul, faina, smantana, piperul si nucsoara i
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Ungeti cu ulei sau unt fiecare ramekin si asezati-le intr-o tava inalta, in care turnati apa fiarta pana l
Intr-o tigaie, prajiti tortilla. Separat, gatiti impreuna rosiile, ardeii iuti, ceapa si usturoiul, pana scade sosul. Adaugati sosul peste tortilla, d
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Incingeti uleiul intr-o tigaie. Adaugati varza, sunca si merele si caliti la foc mic cateva minute. Intr-o
Separati albusurile de galbenusuri. Topiti untul intr-o oala cu pereti grosi. Adaugati faina si amestecati cu o lingura de lemn cateva minute, pana ca
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare. Adaugati usturoi, ceapa, crenvursti taiati bucatele si ardei gras. Asezonati cu sare si
Spargeti doua oua intr-un mic vas ceramic (ramequin) si turnati deasupra 1 lingura de smantana. Asezonati cu sare si piper si razuiti putin cascaval d
Se scoate aluatul din congelator si se lasa la decongelat (o noapte in frigider, sau circa 2 ore la temperatura camerei; in nici un caz nu se va decon
Se amesteca intr-un bol laptele cu cele 2 oua de gaina, cu untul topit si smantana. Se adauga si se incorporeaza usor faina cernuta, amestecata cu pra
Preincalziti cuptorul la 190°C. Intindeti feliile de dovleac pe o foaie de copt unsa cu ulei si coaceti 30 min, pana se inmoaie. Puneti dovleacul copt
Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert intr-un vas cu apa si putina sare. Se fierbe cca 5 min, dupa care se scurge bine de apa si se toa
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu putina sare timp de 25 min. Morcovii se curata de coaja si se taie in cubulete. Se pun la fie
Intr-o cratita se pune uleiul si carnea la inabusit, amestecand in continuu pana ce se evapora apa din carne. Se adauga ceapa tocata fin si se inabusa
Untul se pune la congelator pentru a se intari Ridichile se spala bine si se sterg de apa. Frunzele verzi ale ridichilor se taie iar coditele lor se p
Cu o seara inainte de a prepara acest aperitiv preparati o coca din faina, lapte caldut, drojdie de bere uscata si un praf de sare. Se amesteca aceste
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cascaval
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata