Cascaval
Spalam cartofii si ii fierbem in coaja, in apa cu sare 25 de minute. Intre timp tocam varza fideluta si o frecam impreuna cu putina sare. Tocam ceapa
Spalam ciupercile si le lasam la scurs. Pastram deoparte 4-5 ciuperci de aceeasi dimensiune (este preferabil sa fie de inaltimea tavii in care prepara
Indepartam piciorusele ciupercilor, le spalam si le scurgem bine de apa. Amestecam intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat marunt, 1 ou, casca
Mixam branza dulce cu untul si cu telemeaua data pe razatoarea mica. Adaugam patrunjelul verde, piper, sare si omogenizam bine. Ungem o forma de chec
Dizolvam drojidia in apa calda, amestecam impreuna cu faina, untul, un praf de sare si framantam pana obtinem un aluat omogen si elastic. Il lasam sa
Vinetele coapte, surse de zeama, le tocam marunt impreuna cu franzela, inmuiata o clipa in apa rece si stoarsa bine imediat. Adaugam ceapa rasa fin, c
Maestrii culinari din Romania, care sunt specializati pe bucataria noastra traditionala, ar trebui sa se puna foarte serios pe treaba, sa invete o lim
A venit toamna. Primii copaci aramii. Prima adiere de vant racoros. Sunetul primelor frunze uscate, strivite de cosul cu bunatati. Cat de frumoase sun
Curatam cartofii, ii fierbem intregi in apa cu sare, apoi ii scurgem si ii taiem felii de 5 mm grosime. Separat, curatam ciupercile, le taiem felii si
Dam branza si cascavalul pe razatoarea mare, curatam dovleceii , ii radem, ii scurgem de zeama si ii amestecam intr-un vas cu cascavalul, branza si ca
Se amesteca oualele intregi cu uleiul,laptele,vegeta,pasta de tomate ,piperul si faina pana se omogenizeaza.Compozitia pt blat va arata ca cea pt clat
Inmuiem painea in apa. Curatam si taiem marunt ceapa si usturoiul. Radem fin cascavalul. Taiem sunca si rosiile din conserva in cubulete, iar maslinel
Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert (eu i-am pus la steamer). Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu 2-3 linguri de ule
Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert (eu i-am pus la steamer). Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu 2-3 linguri de ule
Spalam si curatam cu un dispozitiv cu lama ceramica un morcov. Spalam pieptul de pui dezosat si il fierbem in apa putin sarata pentru 20 de minute, im
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cascaval
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci