Coaja de lamaie
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius si ungeti o tava pentru 10 briose. Bateti untul cu miere si vanilie. Adaugati ouale, unul cate unul, batand
Intr-o tigaie medie puneti apa la fiert si amestecati ghimbirul. Adaugati quinoa si amarant. Lasati sa fiarba la foc mediu timp de 3 minute. Adaugati
Tocati broccoli in buchetele mici. Puneti la fiert alaturi de o lingura de sare. Fierbeti timp de 2-3 minute. Fierbeti pastele conform instructiunilor
Preincalziti cuptorul la 180 C. Ungeti o tava cu unt si puneti hartie de copt. Coaceti nucile timp de 12-15 minute, pana cand se rumenesc. Lasati la r
Fierbeti pastele urmarind instructiunile de pe ambalaj. Taiati ceapa in forma de inele si sotati pana cand devine translucida. Adaugati sucul si coaja
Preincalziti cuptorul la 180 C. Puneti hartie de copt intr-o tava de 23 cm si ungeti marginile cu putin unt. Bateti untul cu zaharul pana cand se inmo
Amestecati crema de branza pana cand devine foarte moale, apoi adaugati frisca, iaurtul, zaharul, sucul si coaja de lamaie si lichiorul. Taiati 200 gr
Preincalziti cuptorul la 190 C. Tocati marunt spanacul si ceapa. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pentru 1-2 minute. Adaugati spanacul
Condimentati pulpele cu sare si piper. Adaugati in blender: chimen, coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, coaja de lamaie, pasta de tomate si apa.
Pentru sos, puneti branza feta, iaurtul grecesc, uleiul de masline, menta, sucul si coaja de lamaie in blender. Amestecati pana cand capata o consiste
Taiati sparanghelul in bucati de 2-3 cm lungime. Puneti apa la fiert intr-o oala si fierbeti sparanghelul pana se inmoaie putin, cam 4 minute. Scurget
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Tapetati cu hartie de copt o tava de 20 x 20 cm. Topiti intr-o craticioara untul cu zahar, miere, vanilie
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-o tigaie mare la foc mediu, gatiti baconul pana devine crocant. Scurgeti grasimea si maruntiti-l. Int
Puneti bucatile de pui intr-un castron. Condimentati cu sare, lamaie si lime (zeama si coaja). Lasati la marinat in frigider macar 2 ore, preferabil p
Amestecati toate ingredientele pentru salata intr-un castron. Stropiti cu ulei de masline, adaugati coaja de lamaie si stoarceti zeama de lamaie deasu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de lamaie
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline