Coaja de portocala
Indiferent daca sunt moldovenesti sau muntenesti, mucenicii sunt deliciosi. Cei muntenesti nu sunt greu de facut, mai ales ca acum ii cumparam din com
Puneti taitetii intr-o oala cu apa adusa la fierbere. Gatiti pana devin al dente. Scurgeti taitetii, clatiti-i sub jet de apa rece si lasati-i din nou
Puneti popcornul intr-un castron mai mare, care sa va permita sa amestecati lejer. Amestecati zeama de portocala sau lamaie cu mierea si coaja rasa. I
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti cu unt o forma de copt de aprox. 10 x 20 cm si tapetati-o cu faina. Intr-un castron mare, amestecat
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea. In alt castron, mixati untul cu cele 2 tipuri de zahar
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius. Amestecati ingredientele uscate (faina, zahar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare). Adaugati merisoar
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Puneti pe foc laptele cu smantana, zaharul, coaja de portocala, scortisoara si pastaia de vanilie. Aduceti
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Topiti ciocolata cu untul maruntit la microunde sau la baie de aburi. Spalati portocalele si razuiti coaja
Amestecati iaurtul cu coaja de portocala si dati la rece. Amestecati toate fructele intr-un castron mare. Inainte de a servi, adaugati miezul de nuca
Acoperiti un castron cu tifon si lasati-l deoparte. Intr-o craticioara, bateti ouale cu zahar, zeama de portocale si coaja rasa. Puneti pe foc mic, ad
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 8 vase mici de ceramica (ramekin) si impartiti in ele afinele. Lasati deoparte. Bateti ouale cu zah
Aduceti supa la fierbere si adaugati bucatile de cartof. Micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit. Sotati ceapa intr-o tigaie cu putin ulei, ase
Aduceti la fierbere o oala mare de apa cu sare. Fierbeti conopida 5 minute, dupa care o scoateti deoparte la scurs intr-o strecuratoare. Pastrati apa
Puneti toate ingredientele (mai putin coaja de portocala) intr-un shaker pe jumatate plin cu gheata. Agitati bine si strecurati in pahare de martini s
Intr-un castron mare, amestecati faina de migdale cu bicarbonat de sodiu, ciocolata si coaja de portocala. Intr-un castronel separat, bateti oul cu mi
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de portocala
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita