Crema
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan
Pentru crema bavareza: Incalziti 100 g din piureul de capsuni si folositi-l pentru a dizolva gelatina, dupa ce ati inmuiat in prealabil foile in apa r
Bateti laptele cu praful de budinca si esenta de vanilie pana se ingroasa, aprox. 2 min. Tineti la frigider 15 min. Cu ajutorul unei linguri, mutati c
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Ungeti o tava de 20x20 cm. Topiti untul la microunde, apoi lasati sa se raceasca putin. Bateti galbenusuri
Coaceti merele. Incalziti untul, adaugati zaharul si pulpa de mar. Fierbeti la foc mic 20 min. Treceti pasta astfel obtinuta printr-o sita. Adaugati f
Taiati untul in cubulete mici. Bateti ouale cu coaja de lamaie si sarea intr-o oala mica. Adaugati sucul de lamaie si bateti in continuare. Adaugati c
Substantele care, in mod normal, aproape ca fac parte din dieta noastra zilnica, pot provoca dependenta. Totul tine, de fapt, de starea de bine. Cu ca
Capsunele, nectarinele sau piersicile si afinele sau boabele de struguri se amesteca si se impart in cupe din sticla, inalte, pentru desert. Pentru pr
Apa se amesteca cu zaharul si se pune la foc redus pentru a fierbe usor. In acest sirop se introduc fructele, care se amesteca usor in asa fel incat s
Laptele se pune intr-un vas impreuna cu 200 gr din zahar, cu coaja rasa de la lamaie si cu batonul de scortisoara. Restul de 50 de gr de zahar vor fi
Cu jumatate de ora inainte de a prepara acest desert, se pune smantana lichida (sau laptele si smantana groasa) intr-un castron mai mare pe care il in
Se incalzeste cuptorul la 200ºC / gaz 6. Se topeste untul intr-o craticioara (sau la microunde). Se zdrobesc biscuitii bine si se incorporeaza untul t
Laptele se clocoteste impreuna cu pasta de fistic. Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce compozitia se deschide la culoare. Laptele fierbinte se toa
Atentie: Foile de gelatina trebuie umezite in apa rece si scurse bine. Siropul de zahar se face din 100 ml apa si 135 gr zahar puse impreuna la fiert
Intr-un vas metalic se amesteca bine ouale cu zaharul si maizena, care apoi se dizolva in laptele caldut. Se adauga smantana lichida si se amesteca sa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Crema
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata