Crema
Frecam untul cu zaharul, adaugam apoi ouale (unul cate unul), sarea si mixam bine pana se topeste zaharul. Adaugam faina si omogenizam aluatul pe care
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
Tinere sau mai putin tinere, pentru femei varsta nu este atat o problema de trecere a timpului cat una de atitudine pozitiva fata de propria persoana
Puteti consulta in continuare cateva dintre trucurile de gatit utilizate in mod frecvent de bucatarii amatori din Romania, care fie au dorit sa econom
- Se gateste la foc mic mai intai orezul in lapte cu lingurita de sare pana ce orezul este moale si compozitia se ingroasa. Dureaza de regula cam 1h 3
Pentru foi, amestecam galbenusurile cu zaharul, vanilia si zeama de lamaie, pana se dizolva zaharul. Adaugam faina, nucile si albusurile batute spuma.
Desi unele femei vor da neincrezatoare din cap, este dovedit stiintific faptul ca dietele pentru cresterea fertilitatii ofera niste certe avantaje pen
Daca iti place sa iti surprinzi invitatii si vrei mereu ca mancarea si deserturile pe care le pregatesti sa arate uimitor, insa nu dispui nici de timp
Bostanul se lasa la copt in cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a copt, se scoate miezul si se aleg semintele. Floarea de conopida si broccoli se fierb
Se mixeaza bine ingredientele pentru blat, adaugand ultima data faina amestecata cu praful de copt si cacaoa pudra. Apoi se toarna intr-un vas de sufl
Pentru crema, amestecam ouale impreuna cu zaharul si vanilia, pe foc, in baie de aburi, pana se ingroasa. Adaugam cacao, amestecand bine si lasam la r
Curatam ciupercile, le spalam si le punem la fiert, impreuna cu ceapa, morcovul si cartofii, in 2 litri de apa. Adaugam foile de dafin, sare si piper,
Procesorul de alimente, prea putin utilizat chiar si de catre bucatarii cu mare experienta, este unul dintre cele mai versatile dispozitive electrocas
Amestecam lichiorul cu ciresele uscate si mierea. Punem vasul pe foc si il tinem pana incepe sa clocoteasca, apoi oprim focul si amestecam ingrediente
Framantam putin ingredintele pentru aluat, il invelim in folie si il tinem o ora la rece. Ungem cu unt o forma, punem fructele confiate, intindem alua
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Crema
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci