Crutoane
Taiati cubulete rosiile, ardeiul gras si castravetii. Feliati bilutele de mozarella. Amestecati toate ingredientele intr-un bol de salata si serviti c
Uneori se intampla sa nu consumam painea in primele 2-3 zile de cand am cumparat-o, iar atunci avem tendinta sa o aruncam. De fapt, chiar daca incepe
Crutoanele sunt ideale cand ne uitam la televizor, suntem la cinema, luam o mica pauza la serviciu etc. In loc sa optam pentru chipsurile si snacksuri
Oul se fierbe tare, dupa metoda proprie. Dupa ce a fiert, se curata de coaja si se taie. Miezul de salata se spala, se lasa la scurs si se rupe cu man
Feliile de paine se taie in cubulete. Intr-o tigaie se inmoaie un cub de unt si se rumenesc aceste crutoane timp de cateva minute. Se scot din tigaie
Se pregatesc crutoanele: feliile de paine se taie in cubulete si se pun la rumenit in cuptor (2-3 min), cu grija sa nu se arda. Se scot si se lasa deo
Legumele se spala, se curata de coaja si se taie astfel: prazul in bucati de 5-6 cm lungime (numai partea alba si verde galbuie, fara frunze), morcovi
Se prepara supa de pasare fie in modul biencunoscut, fie folosind cuburile de supe concentrate. Pentru realizarea supei se urmeaza instructiunile de p
Feliile de paine se taie in cuburi cu latura de pana la 1 cm si se coc la foc redus in cuptor. Trebuie sa capate o culoare galben rosiatica, fara a le
Curatam ciupercile, le spalam si le punem la fiert, impreuna cu ceapa, morcovul si cartofii, in 2 litri de apa. Adaugam foile de dafin, sare si piper,
Curatam painea de coaja. Curatam usturoiul si il pasam cu 1 lingura de ulei de masline. Ungem feliile de paine cu aceasta pasta, apoi le taiem cubulet
Rosiile se cresteaza deasupra in cruce si se pun in apa clocotita pentru 40 de secunde. Apoi se scot in apa rece si se decojesc. Se adauga rosiile in
1 Se curata bine pestele, se scot toate oasele si se taie in bucati mai mici, apoi se lasa la indemana, intr-un bol pe masa. 2 Se curata prazul bine,
Incepeti prin a curata si toca ciupercile. Caliti-le la foc mic, intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand se evapora zeama lasata de ele. Adaugati apoi
1 Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga busuiocul si usturoiul, se ia de pe foc si se lasa deoparte 20 de minute ca sa se omogenizeze bine. 2 Se s
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Crutoane
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata