Dovleac
Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o taiem cubulete cam de 2cm. Tot in cubulete de 2cm taiem si dovleacul, apoi le rumenim impreuna in
Curatam ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si ardeiul gras, le spalam si le taiem cubulete. Calim toate acestea in ulei 5-6 minute, intr-o oala, d
Semintele de dovleac, desi oarecum dispretuite sau chiar hulite de-a lungul timpului, ne sunt tuturor familiare si multi dintre noi le consumam de obi
Am întâlnit multe persoane, care au o anumită reticenţă în ceea ce priveşte consumul de dovleac, din prejudecată cred, considerându-l mai degrabă hran
Vrei sa ai masa cea mai originala de Halloween? Noi iti prezentam 3 idei ingenioase, si extrem de simple de realizat. Paianjeni au invadat farfuriile
Este indicat sa facem mai intai umplutura ca sa aiba timp sa se raceasca. Curatam dovleacul, il radem marunt pe razatoarea mica (sau il bagam la robot
1 Intr-o tigaie topim untul si apoi adaugam faina si amestecam la cald vreo 30 de secunde; 2 Se toarna in tigaie laptele si se da un clocot dupa care
1 Taiem sunca de Parma in felii subtirele si o prajim in tigaie pana ce devine crocanta 2 Dovleacul il taiem si pe acesta in felii subtiri, le tavalim
1 Intr-un recipient mai larg, din inox, se combina faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara, si sarea. Se amesteca bine ca sa se omogenizeze t
Traditional, sarbatoarea de Halloween a fost initiata atat pentru a celebra incheierea ciclului recoltelor bogate ale anului cat si pentru a marca obi
1 Se taie miezul de dovleac in felii rotunde si foarte subtiri cu un cutit special pentru a obtine binecunoscuta forma a chipsurilor; 2 Intr-o tava de
1 Pregatiti 2 sau 3 tavi mici/medii de copt, ungandu-le dinainte cu unt si presarand apoi putina faina in ele, apoi incalziti cuptorul la 175 de grade
Se taie feliute de dovleac groase de 2-3 cm (sau poti folosi bucatile de dovleac ramase dupa prepararea altor mancaruri). Se ung bine cu ulei. Se pres
Intr-un vas se prepara un amestec din zahar, apa si esenta de rom. Se lasa feliile de dovleac sa se patrunda bine in acest sirop. Se servesc cu inghet
Spalati semintele si indepartati orice membrana. Puneti-le intr-o tava pe un singur strat. Lasati-le la temperatura camerei pentru aproximativ 3 ore p
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dovleac
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci