Drojdie
Curatati cateii de usturoi si retezati-le partea de jos. Puneti-i in folie de aluminiu, nu prea strans si dati la cuptor o ora la 200 grade Celsius, p
Sticla de suc carbogazos, proaspat scoasa din frigider, ne face cu ochiul, dar nu e buna si pentru silueta. In loc sa te opresti la magazin, mai bine
Se pregateste mai intai maiaua, in felul urmator: in apa calda se dizolva drojdia, apoi se adauga zaharul si 4-5 linguri de faina. Se lasa 10-15 minut
Se dizolva drojdia in o cana de apa calduta. Intr-un castron se pune faina, se face o groapa si se pune drojdia inmuiata amestecandu-se cu putina fain
Mai intai se pregateste plamadeala astfel: se dizolva drojdia in 200 ml apa calduţa, se amesteca bine, se adauga zaharul, sarea si putina faina, lasan
Se face maiaua astfel: se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut si se adauga putina faina; se lasa la dospit 10-15 minute. Se adauga faina, zaharul, u
Cu siguranta ai auzit de Julia Child, dar acum ai ocazia sa inveti sa gatesti dupa sfaturile ei: 1. Praful de copt isi pierde din putere daca este las
Se opareste malaiul cu laptele fiert in clocot si se amesteca pana ce malaiul absoarbe tot laptele si apoi se lasa la racit. Se desface drojdia in pu
Presarati drojdia in apa calduta (nu mai mult de 40 grade Celsius) intr-un castronel. Lasati 5 minute sa se inmoaie si sa formeze spuma. Intr-un castr
Pentru umplutura: Intr-o craticioara, amestecati laptele cu galbenusurile si untul. Lasati 10 minute la foc mic, pana capata o consistenta cremoasa, f
Se amesteca faina cu drojdia, sarea si uleiul, adaugand din cand in cand putina apa calduta. Se framanta bine aluatul, apoi se lasa la dospit o ora, i
Ca sa faci paine, ai nevoie de faina, drojdie, apa si sare. Nu e mare lucru, nu-i asa? Si totusi, rezultatul nu te multumeste, parca mama gateste si m
Amestecati primele 4 ingrediente cu o lingura de ulei de masline si framantati bine aluatul. Puneti aluatul intr-un castron, acoperiti cu folie alimen
Inmuiem drojdia in laptele caldut pana se dizolva, apoi o amestecam cu faina si apa si framantam aluatul pana este omogen. Il lasam 40 de minute sa cr
Cuptorul incalzit la 220 grade Celsius. Amstecati apa impreuna cu laptele sau iaurtul. Faramitati drojdia de bere peste. Adaugati si restul ingredient
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Drojdie
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci