Drojdie
Se bat ouale separate, drojdia se inmoaie in lapte cald. Se amesteca faina cu ouale si se toarna treptat laptele cald, zaharul tos, zahar vanilat si u
Dizolvati cele 2 linguri de zahar in 250 ml apa si presarati drojdia de bere pe deasupra. Lasati deoparte. Intr-un castron, bateti bine ouale, adaugat
Amestecati toate ingredientele in afara de seminte. Framantati 10 min. Lasati la crescut intr-un loc cald 90 min pana se dubleaza cantitatea. Intindet
Amestecati cele doua tipuri de faina cu drojdia uscata si cu zaharul. Incalziti laptele, adaugand sarea. Puneti pe blatul de lucru amestecul de faina,
Frecati untul cu zaharul pudra si un praf de sare. Separat, bateti ouale cu laptele, iar intr-un al treilea vas, amestecati faina cu amidonul de porum
Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius. Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri. Intr-un bol de salata, bateti albusurile spuma tare,
Bateti spuma ouale cu zaharul. Apoi, incorporati faina cernuta cu drojdie, cacao si sare, adaugand migdalele macinate la final. Coaceti la 180 grade C
Intr-un castron, amestecati cam o treime din faina cu zahar, drojdie si sare. Adaugati lapte si unt. Bateti cu mixerul pana cand devine un aluat fin.
Apa se pune la fiert. Cand da in clocot se opareste malaiul, adica se pune apa fiarta peste cantitatea de malai, se amesteca (sa fie pastos) si se las
In functie de compozitia pe care o pregatesti, clatite, paine sau turta dulce, folosesti un anumit fel de agenti de crestere. Cei mai cunoscuti sunt d
Lasati stafidele la inmuiat intr-o farfurie cu apa calda. Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius, cu o tava goala in interior. Anestecati faina, d
Gogosile sunt un desert usor de pregatit, destul de rapid si la indemana oricui. Sunt renumite atat pentru gustul delicios, cat si pentru faptul ca ap
Amestecati drojdia cu jumatate din cantitatea de faina si 475 ml apa. Lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati si faina ramasa, impreuna cu 2 lingu
Amestecati ingredientele uscate pentru aluat (faina, sarea si drojdia). Adaugati uleiul si apoi apa calduta, putin cate putin. Framantati aluatul si a
Pe masa de lucru tapetata cu faina, formati o gramajoara de faina de grau si faceti in ea o adancitura in care puneti drojdia. Amestecati si adaugati
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Drojdie
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Semintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun