Dulciuri
Cuptorul se incalzeste la 180°C si pregatiti 6 forme din silicon pentru briose. Ciocolata se rupe in bucati si se topeste fie la bain-marie fie in cup
Pasati cu mixerul fructele, strecurati-le si indepartati astfel partea cu seminte. Gelatina se pune intr-un vas cu apa rece pentru 10 min. Ciocolata t
Untul se topeste pe flacara redusa. Se da deoparte si se lasa sa se racoreasca. Intr-un castron se pun impreuna faina, zaharul, praful de copt si arom
Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Intr-un vas se pun la fiert afinele (sau alte fructe), zaharul si apa. Se fierb impreuna 5 min. si se mixeaza
Oul se freaca cu zaharul si vanilia intr-un bol, pana ce se omogenizeaza compozitia. Untul se topeste si se raceste. Se adauga compozitiei si se bate
Untul se topeste la foc mic. Se da deoparte ca sa se raceasca. Intr-un castron se amesteca zaharul, pudra de migdale si faina. Albusurile se bat spuma
Intr-un vas se freaca spuma untul moale, la temperatura camerei impreuna cu zaharul. Se adauga oul batut ca la omleta, coaja rasa de lamaie si esenta
Blanc-manger: jumatate din pulpa de nuca de cocos se pune la incalzit, se adauga zaharul tos si gelatina in asa fel incat totul sa se topeasca bine si
Amestecati toate ingredientele si numai la sfarsit adaugati drojdia de bere. Lasati amestecul timp de 15 min la temperatura mediului ambiant (23°C). A
Frecam ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva si apoi adaugam, pe rand, laptele, uleiul, bicarbonatul si faina. Impartim compozitia in doua cast
Intr-un bol se freaca untul cu o parte din zaharul pudra pana ce se obtine o pasta omogena. Intr-un alt bol se bat ouale cu restul de zahar. Cele doua
Topiti untul cateva secunde in cuptorul cu microunde. Amestecati cu telul toate tipurile de faina intr-un castron mare. Adaugati untul topit si albusu
Inmuiati untul cateva secunde la microunde. Adaugati zaharul si amestecati cu telul pana compozitia devine omogena, apoi incorporati ouale, continuand
Kraft Foods Romania lanseaza campania „Barni - Jocurile Copilariei”, prin care isi propune sa readuca in atentia intregii familii beneficiile jocului.
Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga smantana si se continua sa se amestece bine; faina se amesteca cu drojdia si apoi se toarna im ploaie pe
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulciuri
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata