Dulciuri
Prepararea martipanului Migdalele se pun intr-un vas mare si se acopera cu apa ca sa se rehidrateze. Se scurg apoi de apa si se sterg cu un prosop cur
150 gr de unt se topesc la foc redus si se lasa apoi sa se raceasca. Restul de unt se lasa de-o parte. Nucile se macina grosier. Se pun intr-un castro
Baza din nuca de cocos Se amesteca bine toate ingredientele si aluatul rezultat se introduce intr-o forma de copt Silicopat Silikomart. Se da forma la
Pentru ca seara aceasta se anunta a fi una de "groaza", ne-am gandit ca este important sa fiti pregatiti cel putin cu suficienta energie pentru a aler
Pentru ca seara aceasta se anunta a fi una de "groaza", ne-am gandit ca este important sa fiti pregatiti cel putin cu suficienta energie pentru a aler
Amestecati toate aceste ingrediente. Se umple forma de silicon Halloween, care apoi este introdusa in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace cca 20
Topim untul la foc mic si adaugam piureul sau sucul de caise, zaharul si cacao. Amestecam pentru omogenizare, apoi luam vasul de pe foc si lasam amest
Preincalziti aragazul la 200°C, daca este posibil, la curent de aer cald (pentru a se realiza o incalzire uniforma a cuptorului) 1. Curatati perele de
Batem galbenusurile si siropul de cirese, apoi incorporam cu grija in ciocolata topita, amestecata cu cele 4 linguri de frisca. Batem albusurile spuma
Curatam caisele de coaja si le maruntim cu ajutorul unui blender. Punem piureul obtinut la fiert in nectarul de caise, impreuna cu zaharul. Lasam ames
Batem albusurile spuma, adaugam zaharul, otetul, faina si, la final, nuca de cocos. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem
Amestecam faina cu untul, ouale batute, putina apa si sare. Framantam foarte putin aluatul si il punem la rece pentru 30 de minute. Intindem din el o
Cuptorul se incalzeste la 160ºC. Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se pun intr-un bol impreuna cu aproape tot zaharul (se mai pastrea
Umplutura: Amestecati nuca de cocos cu zaharul, adaugati untul topit la bain-marie si ciocolata alba. Se amesteca totul foarte bine si adauga romul (s
Preincalziti cuptorul la 190°C. Untul amestecat cu putina sare se taie cuburi si se pune intr-un vas la foc domol sa se topeasca. Migdalele, alunele d
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulciuri
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita