Dulciuri
Topiti untul, raciti-l si amestecati-l cu ouale si laptele (ingrediente umede). Cerneti faina, adaugati zaharul, frunzele de ceai, coaja rasa de porto
Incalziti cuptorul. Ungeti o forma cu unt. Intr-un vas amestecati zaharul cu faina. In mijloc faceti un locas in care puneti ouale. Amestecati si apoi
Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, cu zaharul vanilat, cu ghimbirul pudra, cu nucsoara si cu sucul de lam
Ouale se bat spuma cu mixerul adaugand zaharul pe rand. In alternanta se adauga apa si untul topit. Amestecati si cerneti apoi faina, cacao si praful
Amestecati capsunile cu sucul de lamaie, cu zaharul si putin ghimbir ras (nu puneti foarte mult pentru a evita acoperirea aromei de capsuni). Foile de
Se pregateste aluatul din faina, un ou, un praf de sare si o ceasca de apa. In cazul in care aluatul este prea vartos, se mai adauga apa, atata cat es
Se incalzeste cuptorul la 180 C. Se amesteca untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga faina, praful de copt si sarea, se amesteca,
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt intr-un vas mai mare. Separat se bate oul, dupa care se adauga laptele, untul si mierea si se incorporeaz
Cu o zi inainte de a preagati lalelele se topeste untul la foc mic si apoi se amesteca cu albusurile si cu faina. Se da compozitia la frigider pentru
Ciocolata se topeste impreuna cu untul la bain-marie. Se incorporeaza apoi smantana lichida si galbenusurile de la cele 3 oua. Se amesteca bine. Se ad
Inca dificil de gasit pe piata noastra interna, formele si tavitele de gatit din silicon sunt, se aude, o incantare pentru bucatarii din intreaga lume
Frecam untul cu mierea, adaugam galbenusurile, pe rand, si apoi zaharul. Dupa ce compozitia s-a omogenizat, adaugam alternativ si treptat laptele, fai
Frecam 10 galbenusuri si 1 ou intreg cu zaharul, timp de jumatate de ora. Trebuie sa obtinem o compozitie omogena, cremoasa si albicioasa. Adaugam mig
Asezam capsunile intr-un bol, impreuna cu sucul de portocale si o lingurita de Cointreau. Lasam la macerat 15 minute. Asezam capsunile in bolurile pen
Decojiti 1 kg de mere verzi. Scoateti-le cotorul si taiati-le in patru. Asezati-le intr-o tigaie si coaceti timp de 40 de minute impreuna cu 250g zaha
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulciuri
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci