Foietaj
Preincalziti cuptorul la 200°C. Amestecati crema de branza cu bucatelele de somon afumat, piperul si coaja de lamaie si lasati deoparte. Suprapuneti f
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie mare, adaugati ciupercile si sotati la foc mic pana se
Se intinde aluatul foietaj sub forma unei foi subtiri si se taie fasii inguste (1 cm). Se decojeste marul si se inveleste intr-o fasie de aluat. Se un
Puneti feliile de rosii intre cateva proasoape de hartie si lasati-le sa se usuce, minim 30 de minute. Altfel, tarta va fi mult prea zemoasa. Preincal
Topiti untul. Puneti jumatate din foietaj pe fundul tavii de copt si ungeti printre foi cu putin unt topit (1/4 din total). Faceti umplutura din ouale
Taiati foaia de aluat in fasii de 1 cm latime si presati-le in amestecul de zahar si scortisoara. Rasuciti de cateva ori fasiile si coaceti la 200 gra
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Amestecati mazarea congelata cu sunca, crema de branza si albusul de ou. Taiati aluatul in patru dreptungh
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Legati pulpa cu sfoara alimentara si faceti in jur de 20 de crestaturi suficient de adanci in carne, apoi
Spalam bine ficateii si pieptul de pui. Punem pieptul de pui in apa rece cu sare si lasam sa fiarba. Intr-o tigaie cu capac, inabusim ficateii de pui
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un castron, amestecati ricotta cu galbenusul si menta (proaspata si uscata) si asezonati dupa gust. P
Multe aperitive si deserturi presupun pregatirea unui anumit fel de aluat. Acesta este, de fapt, baza pentru tarte, tartine, placinte etc. Intrucat pr
Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare timp de 20 min. Ceapa se curata de coaja si se taie fin dupa care se pune la inabusit intr-o ti
Amestecam branza de capra impreuna cu doua treimi din semintele de anason, cu mierea si cu un praf de piper. Decupam foile rotund, punem pe fiecare pu
Fierbe orezul in 500 ml de apa cu sare. Taie vanata felii pe lungime si caleste-o bine in ulei. Taie ardeiul gras pestisori subtiri si caleste-l si pe
Daca avem spanac proaspat se curata, spala si toaca. Spanacul congelat se decongeleaza. Cascavalul se rade, iar branza telemea se faramiteaza. Se praj
- Pagini:
- « Previous 1 2
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Foietaj
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata