Forme silicon
Cu ajutorul unui mixer electric, bateti untul cu zaharul, semintele de vanilie si cafeaua solubila, pana rezulta un amestec spumos. Incorporati ouale
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 100 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 25 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Pentru prajituri Cu ajutorul unui robot de bucatarie, frecati untul cu zaharul pudra, vanilia, sarea si coaja de lamaie. Adaugati in fir subtire ouale
Amestecati faina de migdale cernuta cu zaharul tos si cu vanilia. Bateti albusul cu zaharul pana obtineti o spuma tare. Transferati compozitia intr-un
Amestecati intr-un recipient oul cu zaharul tos. Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia. Cu ajutorul unei pungi de spritat, d
Frecati cu o lingura de lemn margarina la temperatura camerei pana se transforma intr-o crema. Adaugati zaharul pudra si amestecati delicat de sus in
Amestecati pudra de cacao cu laptele si apa, aducand amestecul la temperatura de fierbere, luati repede de pe foc si adaugati zaharul si romul. Puneti
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan
Mai intai topiti untul si puneti-l deoparte. Frecati ouale cu zaharul si adaugati apoi putin cate putin faina, amidonul si crema de portocale. In timp
Intr-o tigaie puneti uleiul si ceapa tocata, lasati sa se caleasca 5 minute, adaugati fasolea, mazarea si cartofii, apoi menta, puneti sare dupa gust,
In vasul unui mixer varsati toate ingredientele si amestecati pana obtineti o pasta neteda si omogena. Transferati compozitia in formele de silicon si
Pregatiti capsunile indepartand partile verzi si apoi spalandu-le, taiati-le in patru si puneti-le la inmuiat intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Forme silicon
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun