Friptura
Se spala curcanul, se lasa la scurs, apoi se unge pe toata suprafata exterioara cu mustar si... se urmeaza indicatiile din cartea 100 retete de SARBAT
Taiati lamaia si o portocala in jumatati, iar pe cea de-a doua portocala o cojiti doar. Portocala cojita o dati prin razatoare intr-un castron, pentru
Cartofii se curata de coaja si se taie in cubulete. Ceapa se curata si se taie marunt. Friptura rece, ramasa de la alte mese, se taie si ea cubulete i
In ciuda apropierii teritoriale, bucataria scotiana se distinge destul de mult de cea englezeasca. De-a lungul timpului, si-a dezvoltat propriile rete
Pentru inceput, se pun in vas feliile de lamaie taiate fin. Se presara peste ele putina sare, chimenul pisat si cimbrul. Dispuneti uniform peste felii
Potrivit unei inscriptii hieroglifice egiptene, un om e multumit daca simte gustul berii. In majoritatea situatiilor berea este licoarea care aduna pr
Fie pentru ca nu avem timp, fie din cauza temperaturilor ridicate, ne dorim sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie. Intrucat este si vara, nutrit
Toate aromele si condimentele se pun intr-un saculet alimentar special, care se va pune la fiert. Intr-un vas de inox se amesteca zaharul cu otetul di
Se prefera o rata mai frageda care se prepara mai repede. Acesta se sareaza si pipereaza la interior. Se pot prepara numai pulpe si piept si, in acest
Friptura la tigaie poate fi o mare provocare pentru un bucatar incepator, spre deosebire de friptura la cuptor putand sa puna mari probleme la gatit,
Se dizolva zaharul si apoi sarea intr-un vas in care am pus cidrul. Se adauga apa, uleiul de masline, otetul balsamic, piperul si crengutele de rozmar
In acest week-end, 20-22 aprilie, are loc la Bucuresti Targul National al Mierii, ocazie cu care ne-am propus sa va prezentam cateva retete si sfaturi
Pulpa de miel se parleste bine, se spala si se sterge bine cu servet de hartie absorbant. Cu ajutorul unui cutit cu varful foarte bine ascutit si subt
Intr-o tigaie se pune uleiul sa se incinga. Se presara rozmarinul, cimbrul, putina sare si putin piper. Se pune pulpa de miel in tigaie si se rumenest
Pulpa se dezoseaza si se taie in cuburi. Se pune intr-un vas cu ulei de masline sa se rumeneasca. Imediat ce s-a rumenit, se adauga ceapa taiata marun
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Friptura
Alegeti cartofi dulci (yams americani) si orezul cu bob alungit pentru mesele dumneavoastra festive.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci