193135987363285

Frisca

Home» Frisca
Retete Frisca - Spuma de ciocolata cu portocale
Separati albusurile de galbenusuri. Bateti galbenusurile cu 30 gr zahar si adaugati apoi o lingura de apa calda. Continuati sa bateti pana se ripleaza
Retete Frisca - Tarta cu unt de arahide
Maruntiti biscuitii pana se formeaza firimituri fine. Adaugati untul si omogenizati foarte bine. Asezati compozitia pe fundul si marginile unei tavi c
Retete Frisca - Mousse de morcovi
Curatati si radeti morcovii. Intr-o cratita, topiti untul la foc mic. Adaugati morcovii si 120 ml apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 15-20 min.
Retete Frisca - Spuma de ciocolata cu piscoturi
Bateti frisca pana devine foarte fina si dati la frigider. Puneti untul impreuna cu ciocolata si cafeaua la bain-marie, la foc mic, amestecand frecven
Retete Frisca - Spuma de ciocolata alba
Topiti ciocolata la bain-marie. Adaugati 3 linguri de frisca si tineti la frigider 10 min. Apoi adaugati restul de frisca. Bateti albusurile cu zahar,
Retete Frisca - Stele tricolore
1. Puneti gelatina la inmuiat in apa rece. 2. Zdrobiti capsunile si adaugati lamaie si zahar dupa gust. 3. Incalziti o parte din frisca fara sa o aduc
Retete Frisca - Pere posate in vin cu ciocolata
Amestecati vinul, zaharul, condimentele si ierburile si aduceti la fierbere. Reduceti focul si puneti perele la fiert. Intoarceti-le regulat daca nu s
Retete Frisca - Tiramisu in forma de sarlota
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Retete Frisca - Spuma de ricotta si piersici cu migdale si ciocolata
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Retete Frisca - Semifreddo cu fructe de padure si ciocolata topita
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 100 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 25 g zahar ramase
Retete Frisca - Spuma de coacaze negre si lamaie
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Retete Frisca - Desert lalea cu fructe rosii
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Sfaturi Frisca - Sfaturi pentru facut unt de casa
Ai batut vreodata frisca prea mult? Inseamna ca ai fost foarte aproape sa faci unt... Prin urmare, cand ai mai multa smantana si nu stii ce sa faci cu
Retete Frisca - Tort Paradis
Frecati cu o lingura de lemn margarina la temperatura camerei pana se transforma intr-o crema. Adaugati zaharul pudra si amestecati delicat de sus in
Retete Frisca - Prajituri fantezie cu crema de ciocolata alba
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Ironia e grauntele de sare, datorita caruia mancarea capata gust"
Thomas Mann
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro