Fursecuri
Cerneti faina cu praful de copt si sarea intr-un castron. Separat, frecati untul cu zahar, adaugati ouale si vanilia si mixati. Adaugat treptat ingred
Puneti ciocolata cu untul intr-un bol mediu la microunde si topiti la intervale de 10 secunde, pana ce aproape se topeste ciocolata. Scoateti bolul si
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati bine toate ingredientele. Formati bilute din compozitie si puneti-le intr-o tava unsa. Turtiti-
Cerneti intr-un castron faina cu bicarbonatul de sodiu si condimentele si amestecati sa se combine. Lasati deoparte. Mixati untul cu zaharul, adaugati
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castron mare, mixati untul cu zaharul la viteza medie. Adaugati oul si cele 2 esente si mixati bin
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Frecati untul cu zahar. Adaugati piureul de dovleac, esenta de vanilie si oul. Cerneti impreuna ingredient
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea. In alt castron, mixati untul cu cele 2 tipuri de zahar
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Frecati zaharul tos cu unt si coaja de lamaie. Adaugati miere, 5 ml zeama de lamaie si un ou. Amestecati c
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castron, amestecati faina cu cafeaua macinata, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Las
Frecati zaharul cu untul, apoi bateti oul si vanilia in compozitie. In alt castron, amestecati ingredientele uscate (zahar, faina si sare) si adaugati
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Cerneti impreuna ingredientele uscate: zaharul pudra, amidonul, faina si coaja de portocala. Bateti untul
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt. Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi. Adaugati restul ingre
Frecati untul cu paleta mixerului si incorporati zaharul pudra. Adaugati treptat albusurile si apoi mixati in compozitie vanilia. Adaugati faina si mi
Frecati untul cu zaharul pudra si sarea pana devine o compozitie usoara, pufoasa. Adaugati oul si bateti pana se omogenizeaza bine. Impartiti acest am
Amestecati faina cu sarea. Cu mixerul electric bateti untul cu zaharul, aprox 4 minute, apoi bateti in compozitie oul si vanilia. La viteza mica a mix
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Fursecuri
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun