193135987363285

Gelatina

Home» Gelatina
Retete Gelatina - Aspic de gazpacho
Combinati rosiile, castravetii, ardeiul gras, ceapa, otetul, piperul si pudra de usturoi intr-un castron mediu. Aduceti sucul de rosii la fierbere, du
Sfaturi Gelatina - 5 retete de budinca
Daca tot e foarte frig, macar sa ne indulcim! Astazi va propunem 5 retete de budinca pregatita altfel. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente. 1. Bud
Retete Gelatina - Jeleu de cafea
Preparati cafeaua tare. Adaugati zaharul si amestecati pana se dizolva complet. Puneti gelatina in apa fierbinte si amestecati sa se dizolve. Daca ave
Retete Gelatina - Mousse de morcovi
Curatati si radeti morcovii. Intr-o cratita, topiti untul la foc mic. Adaugati morcovii si 120 ml apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 15-20 min.
Sfaturi Gelatina - Sfaturi pentru facut aspic
Aspicul este o mancare facuta din supa de carne, fiarta suficient pentru a elibera gelatina naturala. Evident, ingredientul de baza este carnea. Aceas
Retete Gelatina - Stele tricolore
1. Puneti gelatina la inmuiat in apa rece. 2. Zdrobiti capsunile si adaugati lamaie si zahar dupa gust. 3. Incalziti o parte din frisca fara sa o aduc
Retete Gelatina - Spuma de ciocolata cu cafea
Amestecati galbenusurile cu lapte si zahar si tineti la foc mic 10 minute. Adaugati smantana lichida, cafeaua instant si gelatina si amestecati bine.
Retete Gelatina - Tiramisu in forma de sarlota
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Retete Gelatina - Flori din crema de ardei si parmezan
Turnati cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si lasati sa se inmoaie la foc mic. Cand ceapa devine aurie, adaugati ardei
Retete Gelatina - Inimioare de cafea
Cu ajutorul unui mixer electric, bateti untul cu zaharul, semintele de vanilie si cafeaua solubila, pana rezulta un amestec spumos. Incorporati ouale
Retete Gelatina - Spuma de ricotta si piersici cu migdale si ciocolata
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Retete Gelatina - Spuma de coacaze negre si lamaie
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Retete Gelatina - Desert lalea cu fructe rosii
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Retete Gelatina - Prajituri fantezie cu crema de ciocolata alba
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan
Retete Gelatina - Panna cotta cu sirop de artar
Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 minute. Incalziti frisca cu laptele si zaharul pentru 15 minute, amestecand in continuu, dar



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Loboda
Loboda
Loboda este o planta de gradina, cunoscuta inca din antichitate cand era folosita alternativ in sala...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Nu va ofer nici plata, nici cazare si nici mancare; va ofer doar foamete, sete, marsuri fortate, lupte si moarte. Lasati-l pe cel care isi iubeste tara si cu inima, nu numai cu gura sa ma urmeze"
Giuseppe Garibaldi
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro