Jeleu
Puneti zeama de ananas intr-un castronel si amestecati in ea zaharul pudra. Presarati deasupra gelatina si lasati deoparte 5 minute sa se hidrateze. P
Fierbeti apa si turnati-o intr-un castron. Adaugati continutul pliculetelor de gelatina. Dupa ce s-a mai racit putin, adaugati mixul de sampanie si su
Se zdrobesc biscuitii pana devin foarte fini (eu am folosit blenderul), apoi se amesteca cu zaharul pudra si untul topit. Se pune amestecul in tava do
Dizolvati gelatina in apa, urmand instructiunile de pe plic si lasati sa se raceasca 10-15 minute. Intre timp, spalati si curatati capsunile, taiati-l
Puneti gelatina in apa care fierbe si amestecati pana se dizolva complet. Mutati-o in blender, adaugati capsunile tocate si vodka (sau mixul de apa cu
Preparati cafeaua tare. Adaugati zaharul si amestecati pana se dizolva complet. Puneti gelatina in apa fierbinte si amestecati sa se dizolve. Daca ave
Asa cum piperul si sarea sunt nelipsite din orice bucatarie, la fel s-ar putea spune despre gelatina. Ea transforma siropul in jeleu si face ca dulcea
Fierbeti fiecare suc separat. Dizolvati cate 3 linguri de agar agar in fiecare aroma si adaugati colorant alimentar. Turnati in vase patrate si dati l
Deserturile cu gelatina sunt pregatite prin amestecarea gelatinei cu diverse ingrediente, cum ar fi fructe, suc de fructe si ciocolata. Sunt usor de f
Cel mai mare chin pentru un diabetic este privarea de dulciuri. Daca pana la diagnosticare isi putea cumpara sau prepara in casa tot felul de desertur
1. Jambon spaniol - stimuleaza formarea colesterolului bun; - furnizeaza aproape un sfert din doza de niacina recomandata zilnic; - contine: vitamine
Merele se spala bine, se lasa la scurs si se taie in sferturi fara a le curata de coaja si fara a le inlatura cotorul. Acestea vor da jeleului pectina
Mai intai se pregateste jeleul de capsuni: capsunile se curata de codite, se spala, se scurg si se pun intr-un vas cu zaharul si cu zeama unei lamai.
Pectina si zaharul se amesteca ; turnati putin cate putin din aceast amestec peste sucul de portocale, apoi uleiul esential de portocale, coaja de por
Amestecati capsunile cu sucul de lamaie, cu zaharul si putin ghimbir ras (nu puneti foarte mult pentru a evita acoperirea aromei de capsuni). Foile de
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Jeleu
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata