Maghiran
Incingeti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa si caliti-o pana se rumeneste usor, aprox. 10 minute. Adaugati pasta de tomate si amestecati pe foc inca
Caperele sunt bobocii nedeschisi ai plantei de capere. Aceasta se gaseste, de obicei, in zona Marii Mediterane. Caperele au o aroma deosebita, greu de
Ciabatta este o paine italiana, facuta cu faina de grau si drojdie. Are o forma alungita, lata si destul de plata. A devenit populara in Europa din an
Fierbeti ceafa de porc in apa usor sarata, pana se inmoaie. Intre timp, topiti untura intr-o tigaie adanca si adaugati ceapa. Cand ceapa e aproape moa
Pregatirea matelor de porc: Se taie matele de 1-3 m si se spala bine (se pot folosi mate proaspete sau cumparate). Se pun intr-un castron cu apa caldu
Se face o marinata din vin rosu, condimente si ulei, in felul urmator: Se pune o ceasca si jumatate de vin intr-un bol. Se adauga 2 lingurite de ulei
Puneti cartofii la fiert in apa rece cu sare. Aduceti la fierbere si tineti pe foc pana cand cartofii sunt aproape fierti. Scurgeti si lasati sa se us
Din nici o mancare nu trebuie sa lipseasca ierburile aromatice. In ciuda anumitor ingrediente pe care le folosesti, daca nu pui si niste ierburi aroma
1. Mac - are efect sedativ; - trateaza anumite afectiuni ale aparatului respirator (tuse, astm, gripa etc.); - reduce nivelul colesterolului rau; - in
Intr-un vas se pune uleiul, se incinge usor la foc mediu, se inabusa ceapa si apoi varza. Se adauga maghiranul, busuiocul, un praf de sare si piper du
In primul rand, pestele se cumpara din supermarket cu o greutate corespunzatoare numarului de persoane care il vor servi la masa. Cuptorul se incalzes
Amestecati bine sucul de rosii si condimentele. Puneti cubuletele de carne intr-o punga de plastic si turnati sosul deasupra. Legati bine punga si las
Ierburile proaspete schimba intotdeauna in bine gustul si aroma mancarii noastre favorite si pot fi introduse la cele mai variate preparate, plecand d
Se pregateste umplutura: se inabusa in putin ulei ceapa de apa, taiata marunt. Ficateii de pasare se taie cat mai mici si apoi se inabusa impreuna cu
Inabusim carnea timp de 1-2 minute cu uleiul si 3-4 linguri cu apa. Adaugam treptat 100ml apa fierbinte, condimente dupa preferinta si fierbem la foc
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Maghiran
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata