Maioneza
Fierbeti ouale tari, lasati sa se raceasca 15 min. Curatati de coaja, taiati pe jumatate si scobiti galbenusul din ele. Zdrobiti usturoiul si frecati-
Amestecati ingredientele pentru salata intr-un castron. Bateti cu telul ingredientele pentru sos si turnati peste salata, amestecand bine. Foto: Cooki
Fierbeti ouale tari, decojiti-le si taiati-le cubulete. Clatiti caperele, lasati-le la scurs, dupa care le tocati. Tocati fin mararul si frunzele de p
Amestecati toate ingredientele, mai putin feliile de paine si uleiul de masline. Turnati putin ulei pe felii si coaceti la 175 grade Celsius aprox. 6
Pregatirea maionezei poate fi un test chiar si pentru o gospodina innascuta. Uneori, nici macar mamelor noastre nu le reuseste reteta de maioneza. Cel
Ungeti cu unt 4 felii de paine si asezati-le cu partea unsa in jos, pe o foaie de copt. Puneti pe fiecare cate o felie de svaiter si impartiti intre e
Se curata ouale care au fost bine fierte si se paseaza intr-un bol cu furculita sau se dau prin razatoarea mica. Se adauga: mustarul, untul moale, sar
Taiati ouale fierte in jumatati si puneti deoparte galbenusurile. Intr-un castron mic, folosind o furculita, amestecati galbenusurile cu maioneza, mus
Pentru acest aperitiv proaspat, colorat si irezistibil de original, aveti nevoie de rabdare si indemanare, dar efectul este garantat! Reteta este prez
Intr-un castron mediu, puneti crevetii, surimi, ceapa rosie, tulpinile de telina, maioneza, sucul de lamaie si varful de piper. Amestecati pana se com
Se prepara mai intai sosul tartar. Castraveciorii se taie cat mai fin si se scurg bine, dupa care se amesteca cu maioneza. Se incorporeaza smantana si
Afirmatia potrivit careia sandvisurile dauneaza este si adevarata, si falsa. Este adevarata atunci cand, din varii motive, ne transformam gustarea int
Cartofii se fierb fie in coaja, fie la vapori. Cei fierti in coaja se curata de coaja. Dupa ce au fost curatati - sau cei de la vapori au fost scosi d
Intr-un bol, amestecati maioneza si otetul. Adaugati merele, telina, boabele de strugure si miezul de nuca. Adaugati sare si piper dupa gust. Amesteca
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Ceapa si morcovul se curata de coaja si se taie in cubulete. Se taie 4 dreptunghiuri din folie de aluminiu de dimensi
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Maioneza
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata