Marar
Topiti untul intr-o oala si inabusiti 10 minute telina, ceapa si cartofii, cu capac. Nu lasati legumele sa se rumeneasca! Adaugati supa si mararul. La
Puneti uleiul si mararul in robotul de bucatarie si pulsati pana se marunteste foarte fin mararul. Lasati asa 24 de ore, dupa care strecurati printr-u
Curatati rosiile, ceapa, ardeiul si usturoiul si puneti-le in blender. Adaugati otet, ulei, marar, zeama de lamaie si boabele de la un stiulete. Pasat
Amestecati crevetii cu grepfrut si marar. Separat, preparati o vinegreta din zeama de lime, ulei si boia. Asezati pe fiecare farfurie un pat de rucola
Bateti ouale cu laptele, cu furculita. Incingeti bine o tigaie si adaugati untul. Cand incepe sa "bolboroseasca" untul, turnati ouale batute. Lasati o
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti o oala sau un vas de copt cu unt sau ulei. Asezati legumele in vas, in straturi, punand ierburi toc
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Intr-o craticioara, fierbeti pastele orzo al dente, 8 minute. Intr-o oala, incingeti uleiul la foc mediu.
Se taie carnea de pui marunt (dupa ce se inlatura pielita). Dovlecelul si ciupercile se taie bucati mici si se amesteca apoi cu carnea, condimentele s
Fierbeti sparanghelul in apa cu zeama de lamaie si coaja rasa, ca sa nu se ingalbeneasca. Intindeti un strat subtire de smantana pe fiecare clatita si
In oala in care se va prepara supa, puneti ulei de masline cat sa acopere fundul si sotati usturoiul si ceapa, tocate fin. Adaugati cimbru uscat si o
Intr-o oala, topiti untul la foc mediu. Caliti ceapa in unt pana se inmoaie. Adaugati cartofii si supa de pui, amestecati, aduceti la fierbere si apoi
Indepartati pielita de pe fileuri, dupa care le maruntiti manual intr-un castron, mai fin sau mai grosier, dupa cum preferati textura pastei. Adaugati
Mai intai se pregateste plamadeala astfel: se dizolva drojdia in 200 ml apa calduţa, se amesteca bine, se adauga zaharul, sarea si putina faina, lasan
Atunci cand poti, alege mararul proaspat, in locul celui uscat, datorita parfumului sau delicat. Frunzele de marar proaspat trebuie sa fie verzi. Cele
Morcovii si patrunjelul se taie in bucati, iar ceapa se toaca marunt. Se calesc in ulei si apoi se fierb in apa amestecata cu zerul dat prin strecurat
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Marar
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata