Marar
Pasati toate, ingredientele, cu exceptia migdalelor, in blender. Prajiti fulgii de migdale intr-o tigaie si lasati-i sa se raceasca. Puneti supa crema
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se razuieste pana ce au forma unor taitei de dovleac. Se pune dovleacul intr-un lighean, se adauga 2 lin
Intr-un castron, amestecati fulgii de ton cu mustarul, ouale, zeama de lamaie, sarea, piperul si 25 grame pesmet. Modelati 8 chiftele si lasati-le deo
Amestecati smantana cu otetul. Puneti restul ingredientelor intr-un castronel si turnati deasupra dressingul. Amestecati usor si lasati in frigider ca
In bucatarie, mararul este folosit cel mai adesea pentru a da aroma mancarurilor si pentru a pune muraturi pe iarna. Intrucat nu este o planta foarte
Combinati toate ingredientele intr-un castron mediu si lasati deoparte 30 de minute sa se imbine aromele. Foto: Flickr
Puneti cartofii, usturoiul si ceapa intr-o oala mare cu sare. Adaugati conopida tocata (tineti deoparte buchetelele deocamdata). Aduceti la fierbere s
Inmuiem drojdia in laptele caldut pana se dizolva, apoi o amestecam cu faina si apa si framantam aluatul pana este omogen. Il lasam 40 de minute sa cr
Dati castravetele cu sare si lasati sa se aseze cca 30 min. Separat, fierbeti morcovii, cartofii si sfecla. Scurgeti si lasati putin la racit, apoi am
Poate ca sarea o fi indispensabila din majoritatea retetelor, dar mirodeniile pe care le gasim in magazine dau gustul final. Oare cum ar fi turta dulc
Carnea se spala, se taie bucati mai mici si se trece prin masina de tocat, apoi se toaca tot la masina si ceapa, morcovul, usturoiul, painea, verdeata
Fasolea verde se pune la fiert in apa rece. Cand este aproape fiarta se caleste cateva minute in ulei. Se potriveste de sare si se adauga usturoi. Se
Din nici o mancare nu trebuie sa lipseasca ierburile aromatice. In ciuda anumitor ingrediente pe care le folosesti, daca nu pui si niste ierburi aroma
Se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in ulei. Cand s-a inmuiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se
Se curata guliile, se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite (trebuie scobite rotund fara a fisura peretii guliei) dupa care se umplu cu aluatul de
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Marar
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun