Marar
Intr-un vas se pune uleiul, se incinge usor la foc mediu, se inabusa ceapa si apoi varza. Se adauga maghiranul, busuiocul, un praf de sare si piper du
Se spala castravetii, se taie coaja din loc in loc, pe lungime, cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legumele. Se prepara frisca amestecand-o cu mix
Spanacul proaspat se spala la jet de apa rece. Se indeparteaza coditele fibroase si se opareste mai putin de 1 min in apa clocotita. Dupa ce a fost op
Se prepara sosul, amestecand toate ingredientele: iaurt, mustar, ulei, sare si piper. Legumele se taie pentru salata: felii de rosii, rondele subtiri
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane apa curata. Se pun in apa cu otet si sare timp de 30 minute pentru a iesi eventualele mirosuri. Se f
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca bine si se realizeaza o foaie de taitei care se pastreaza acoperita pana ce va fi pusa in forma de tort s
Carnea se parleste la flacara, se spala bine cu apa rece, se scurge si se dezoseaza, taind-o in cuburi. Se pune intr-un vas uleiul si se incinge. Buca
Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie fin. Preparam un sos alb din 250 ml lapte, 1 lingura de faina si 1 cubulet de unt, putina sare si pipe
Ceapa se curata si se taie felii subtiri. Se pune intr-o tigaie si se inabusa putin dupa care se scoate si se pune intr-un vas de Jena. Morcovul, teli
Punem faina intr-un castron, facem o adancitura in ea si punem drojdia, zaharul si apa. Adaugam laptele si framantam, adaugand untul si sarea. Facem u
Curatam si spalam verdeturile si le lasam sa se scurga de apa. Pe un platou mai mare punem un strat de foi de salata. Peste acestea asezam rondele de
- Se taie muschiuletul de porc in 8 felii egale si se presara fiecare felie cu putina sare, se preseaza usor intre palme si se plaseaza pe un platou p
Mai simplu decat in alte perioade ale anului, de Sarbatorile de iarna orice gospodina are la indemana mijloace eficiente de reducere a sarii la dieta
Curatam guliile de coaja, le spalam si apoi le taiem deasupra un capacel, dupa care le scoatem miezul cu o lingurita, astfel incat peretii sa ramana d
Tocam varza fideluta, o frecam impreuna cu o lingura de sare, dupa care o stoarcem bine de zeama pe care o lasa. Calim intr-o tigaie, in putin ulei ce
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Marar
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul