Marar
Indepartam piciorusele ciupercilor, le spalam si le scurgem bine de apa. Amestecam intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat marunt, 1 ou, casca
Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu o lingurita de sare. Dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa si ii pasam, adaugand putin
Se taie bostanul si se pastreaza capacul. Se curate de seminte. Cepele si morcovul se taie marunt si se pun la calit cu sare si piper. Se adauga pe ra
Curatam ciupercile, le spalam sub jet de apa rece si le fierbem 15 minute in apa clocotita, in care am adaugat sare si zeama de lamaie. Separat, intr-
Unele legume si fructe rezista foarte bine in sezonul rece daca sunt depozitate in conditii bune, dar altele vor fi serios afectate de trecerea vremii
Vinetele coapte, surse de zeama, le tocam marunt impreuna cu franzela, inmuiata o clipa in apa rece si stoarsa bine imediat. Adaugam ceapa rasa fin, c
A venit toamna. Primii copaci aramii. Prima adiere de vant racoros. Sunetul primelor frunze uscate, strivite de cosul cu bunatati. Cat de frumoase sun
Curatam ceapa si morcovul, le spalam si le tocam marunt. Le calim in ulei 5 minute, apoi punem in cratita ficateii de pui spalati si curatati si cimbr
Taiem telemeaua in bastonase, le punem intr-un castronel, le stropim cu ulei si le presaram cu chimen. Le lasam sa se patrunda. Coacem capatanile de u
Topim intr-o cratita pe foc 150g margarina, apoi o amestecam impreuna cu faina. Adaugam treptat laptele rece si incorporam albusurile in spuma. Vom ob
Spalam carnea si organele, le taiem in cuburi si le inabusim in ulei, impreuna cu boiaua. Adaugam apoi 100ml apa. Curatam ardeii, ii taiem in fasii, i
Curatam si taiem morcovii in jumatate si apoi transversal in felii de 2mm. Intr-o tigaie, sotam feliile in ulei incins, cat sa se patrunda, fara a se
Spalam merele si le taiem in jumatati. Le scobim miezul pana obtinem o cupa. Indepartam samburii si partea lemnoasa si tocam marunt restul de miez. Ru
Curatam castravetele, il taiem pe lung, ii indepartam semintele si il tocam in bucati. Curatam ceapa si o tocam. Fierbem pastele in apa cu sare, confo
Spalam dovleceii si ii taiem in rondele groase de 1cm. Ii punem la fiert in apa cu sare, timp de 5 minute sau ii frigem pe un gratar teflonat. Tocam m
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Marar
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul