Mousse
Romania se situeaza printre ultimele tari din UE, cu un procent de 65.1% dintre romani care nu consuma fructe si legume. Studiul Eurostat despre consu
Bateti frisca spuma si dati la rece. Mixati crema de branza cu zahar brun, condimente si sare, la viteza medie, aprox. 2 minute, pana devine cremoasa
Puneti toate ingredientele in blender si mixati pana obtineti o consistenta pufoasa. Dati la rece 2 ore inainte de a servi. Foto: Flickr
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Pulverizati ulei vegetal in interiorul celor 2 tavi din set. Preparati aluatul de chec preferat si imparti
Topiti ciocolata cu untul la baie de aburi, amestecand pana se omogenizeaza. Luati de pe foc si lasati deoparte sa se mai raceasca putin. Puneti albus
Puneti ciocolata in blender. Aduceti smantana la fierbere intr-o craticioara si luati-o imediat de pe foc. Turnati peste ciocolata si pasati pana se o
De ce sunt sucurile si mousse-urile bune pentru intreaga familie? Potrivit opiniilor expertilor, o alimentatie potrivita in copilarie si, mai tarziu,
Rupeti ciocolata in bucatele si lasati-o deoparte. Intr-o craticioara, aduceti la fierbere 150 ml smantana dulce. Opriti focul si adaugati peste smant
Intr-o craticioara, lasati gelatina la inmuiat 2 minute (in cei 60 ml apa). Adaugati laptele si cafeaua instant si incalziti la foc mediu, amestecand
Intr-o craticioara cu fund dublu sau la baie de aburi, amestecati mierea si ouale la foc foarte mic, batand cu telul pana ce compozitia este groasa si
Separati albusurile de galbenusuri. Bateti galbenusurile cu 30 gr zahar si adaugati apoi o lingura de apa calda. Continuati sa bateti pana se ripleaza
Curatati si radeti morcovii. Intr-o cratita, topiti untul la foc mic. Adaugati morcovii si 120 ml apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 15-20 min.
Topiti ciocolata la bain-marie. Adaugati 3 linguri de frisca si tineti la frigider 10 min. Apoi adaugati restul de frisca. Bateti albusurile cu zahar,
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Topiti ciocolata alba la baie de aburi. Adaugati 3 linguri de frisca si lasati la rece 10 minute. Apoi, adaugati si restul de frisca. Bateti albusuril
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Mousse
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline